Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Τα νέα διαρκείας του Λαυρίου

Τα νέα διαρκείας του Λαυρίου

lavrio 1

Το Λαύριο εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστό ότι τα εισιτήρια  διαρκείας  του δεύτερου μισού της Stoiximan Basket League είναι προς διάθεση στους οπαδούς του.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη είναι η μεγάλη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος,καθώς βρίσκεται στην τρίτη θέση έχοντας το ίδιο ρεκόρ με τον Ολυμπιακό(9-3).Για αυτό τον λόγο η ομάδα του Λαυρίου θέλει τον κόσμο δίπλα της,ώστε να πάρει μεγαλύτερη ώθηση για ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Η ανακοίνωση: “Το «ΛΑΥΡΙΟ-ΜEGABOLT» πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν στην ιστορία του και ευχόμαστε η πορεία αυτή να συνεχιστεί στο β’ γύρο του πρωταθλήματος όπου θα φιλοξενήσουμε στο «σπίτι» μας Ολυμπιακό Π., Παναθηναϊκό Superfoods, Τρίκαλα ΒC ARIES, Ρέθυμνο Cretan Kings, Κόροιβο, Πανιώνιο ΒΙΚΟΣ COLA, ΓΣ Λάρισας ΦΑΡΟΣ. Με χαρά ανακοινώνουμε τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του 2ου γύρου του πρωταθλήματος stoiximan.gr Basket League 2017-2018 επιστρέφοντας την αγάπη σας στην ομάδα με χαμηλές τιμές:

• Απλά (Β’, Γ’, Κ’ διαζώματα): 60 €
• Απλά (Α’, Δ’ διαζώματα): 40€
• VIP: 100 €

H πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τον 2ο γύρο γίνεται κάθε Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή, 6:30-8:30 μ.μ. στα γραφεία της ομάδας (κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου). Για την προμήθεια του εισιτηρίου διαρκείας απαιτείται Αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Πάμε για «υψηλές πτήσεις”!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …