Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Τα λόγια είναι περιττά για τον Καλάθη”

“Τα λόγια είναι περιττά για τον Καλάθη”

pascual

Ο Τσάβι Πασκουάλ αντιμετώπισε για ακόμη μία φορά την πρώην ομάδα του και παρόλο που του έβαλε δύσκολα κατάφερε να την υποτάξει και να διατηρήσει το αήττητο εντός έδρας. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στον Νικ Καλάθη, ενώ σχολίασε την αμυντική λειτουργία από όλους τους παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των “πράσινων”:

“Θέλω να ξαναπώ πόσο σημαντική ήταν η παρουσία του κόσμου, μας βοήθησε πάρα πολύ να φτάσουμε στη νίκη. Ήταν ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια μέχρι τώρα πιστεύω, γιατί κερδίσαμε χωρίς καλά ποσοστά στην επίθεση. Είναι δύσκολο να τα καταφέρεις απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο, με τόσο χαμηλά νούμερα σε τρίποντα και βολές. Τα καταφέραμε όμως κι αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα, είχαμε ένταση με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Γι αυτό πήραμε αυτό το παιχνίδι, παρότι είχαμε μόλις 4/22 τρίποντα. Δε νομίζω να έχουμε κερδίσει ξανά με τόσα λίγα εύστοχα σουτ τριών πόντων”.

Για την αμυντική λειτουργία: “O Μάρκους Ντένμον βοήθησε πάρα πολύ στο α’ μέρος, ο Ίαν Βουγιούκας στο β’ μέρος, κι ο Νίκος Παππάς έκανε τρομερή δουλειά στην τελευταία περίοδο. Μπορώ να μιλήσω για πολλά παιδιά, για τον Ματ Λοτζέσκι και τον Κένι Γκάμπριελ για όσα προσέφεραν. Πήραμε βοήθεια απ όλους όσοι βρέθηκαν στο παρκέ. Ο Νικ Καλάθης έκανε τρομερή δουλειά, όπως δείχνουν κι οι αριθμοί του. Τι άλλο να πω; Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε τομέα του παιχνιδιού μας”.

Για τον Βουγιούκα: “Είχαμε διαβάσει σωστά το παιχνίδι, βρήκαμε το πλεονέκτημα όταν πέρασε στο παρκέ. Μας έδωσε ώθηση στο λόου ποστ””.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…