Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Τα εισιτήρια στο ΣΕΦ για Φενέρ και Κύμη

Τα εισιτήρια στο ΣΕΦ για Φενέρ και Κύμη

O Oλυμπιακός απόψε αντιμετωπίζει στην Σερβία τον Ερυθρό Αστέρα (20.00) και την Δευτέρα στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό για την Basket League,όμως στη συνέχεια επιστρέφει στο ΣΕΦ για δύο αναμετρήσεις:Με την Φενέρμπαχτσε (1/2, 21.00) και την Κύμη (4/2, 16.30).Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων.
”Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι για τους αγώνες με FENERBAHCE DOGUS INSTABUL (01/02/2018,  με ώρα έναρξης 21:00) και με την KYMH (04/02/2018, με ώρα έναρξης 16:30) η διάθεση των εισιτηρίων πραγματοποιείται ως εξής:

FENERBAHCE DOGUS INSTABUL (01/02/2018, 21:00) ΚΑΙ KYMH (04/02/2018, 16:30)

•    Μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ (www.olympiacosbc.gr)
•    Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007
•    Από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ (ώρες λειτουργίας καταστημάτων).
•    Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ.  για τον αγώνα με την FENERBAHCE DOGUS INSTABUL την Τρίτη 30/01/2018 και ώρες 10:00 – 18:00, την Τετάρτη 31/01/2018 και ώρες 10:00 – 18:00, την ημέρα του αγώνα Πέμπτη 01/02/2018 από τις 10:00 και μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα.  Για τον αγώνα STOIXIMAN.GR Basket League με την ΚΥΜΗ τα εκδοτήρια θα λειτουργούν την ημέρα του αγώνα Κυριακή 04/02/2018 από τις 10:00 και μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα.
Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με την FENERBAHCE DOGUS INSTABUL   είναι 10, 15,  20,  25, 40, 120  και 140 €.
Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα STOIXIMAN.GR Basket League  με την  ΚΥΜΗ είναι 5, 10, 15, 40€ και 50€.
Για τα εισιτήρια των ακριβότερων κατηγοριών και VIP, μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και στο τηλέφωνο 210 4527600

Είσοδος παιδιών-Προσοχή!

Σας υπενθυμίζουμε ότι μόνο τα παιδιά μέχρι 5 ετών έχουν δικαίωμα εισόδου χωρίς εισιτήριο (χωρίς εξασφαλισμένη θέση) στους αγώνες του Ολυμπιακού.  Για την είσοδο των παιδιών άνω των 5 ετών, απαιτείται η έκδοση εισιτηρίου ή η κατοχή εισιτηρίου διαρκείας στο όνομα του παιδιού.  Επίσης, είναι απαραίτητο ο συνοδός του παιδιού να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει την ημερομηνία γέννησης του/των παιδιού/ων που συνοδεύει. Σε περίπτωση που δεν θα ακολουθούνται οι παραπάνω οδηγίες, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, από εδώ και στο εξής, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

•    Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τον αγώνα της ομάδας μας με την FENERBAHCE DOGUS INSTABUL απαιτείται «ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ». Αυτή θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξολοκλήρου στο ταμείο του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.

•    H Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι για τον αγώνα STOIXIMAN.GR Basket League με την ΚΥΜΗ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η «ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ».

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ» από τα εκδοτήρια της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ημέρες και ώρες λειτουργίας ταμείων), από το γραφείο του τμήματος μελών / φιλάθλων του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που βρίσκεται στο στάδιο Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (κάτω από την θύρα 19 – Εμπορική Στοά),  μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ στο http://buy.ticketmaster.com/osfp-www/showProductList.html, καθώς επίσης και από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την «ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ» μπορείτε να καλείτε στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 2111007060.

Για τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ήθελε να ενημερώσει, ότι,  λόγω λειτουργίας του access control (τουρνικέ) στο ΣΕΦ, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια, παρακαλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή.   Επίσης, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ και της υπηρεσίας PRINT AT HOME παρακαλούνται όπως διπλώσουν τα εισιτήριά τους στις διακεκομμένες γραμμές που υπάρχουν πάνω στο PRINT AT HOME για να είναι η είσοδός τους στο γήπεδο πιο γρήγορη και πιο εύκολη.  Tέλος η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει, θα υπάρχει προέλεγχος των εισιτηρίων περιμετρικά του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, σε όλες τις ράμπες και εισόδους.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ για τους αγώνες με FENERBAHCE DOGUS INSTABUL και με την  KYMH

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Η επίμαχη φάση του Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός ήταν η πιο εντυπωσιακή για την Euroleague (vid)

Ο Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε επίσημα στην Euroleague για την καθοριστική φάση του αγώνα στο…