Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του Προμηθέας-Ολυμπιακός

Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του Προμηθέας-Ολυμπιακός

promitheas1 1

Ο Προμηθέας Πατρών κατάφερε να νικήσει την ΑΕΚ και θέλει να κάνει το ίδιο απέναντι στον Ολυμπιακό.Οι Πατρινοί έχουν ήδη θέσει στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το παιχνίδι κόντρα στους “ερυθρόλευκους” που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου για την 13 αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας του Προμηθέα ως γενική είσοδος ορίστηκε η τιμή των δέκα ευρώ,ενώ τα μαθητικά/φοιτητικά εισιτήρια, για ανέργους και πολυτέκνους ορίζονται στην τιμή των εφτά ευρώ.

Η ανακοίνωση: «Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον μεγάλο εντός έδρας αγώνα του Προμηθέα απέναντι στον φιναλίστ της Ευρωλίγκας Ολυμπιακό. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 17:00 και οι φίλοι του Προμηθέα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 09:00-18:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος).

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν, όπως πάντα, και μειωμένα εισιτήρια για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…