Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Στην ηλικία μου με εκφράζουν οι ομάδικοι στόχοι”

“Στην ηλικία μου με εκφράζουν οι ομάδικοι στόχοι”

printezis

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο μετά τη μεγάλη νίκη απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Γιώργος Πρίντεζης άφησε σε δεύτερη μοίρα το ατομικό ρεκόρ που έκανε στις ευρωπαϊκές συμμετοχές, ενώ αναφέρθηκε ακόμη στην περσινή πορεία της Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα φόργουορντ:

“Το θέλαμε πάρα πολύ. Καμιά φορά όταν χάνεις όπως στο τελευταίο παιχνίδι αν δεις ότι η διαφορά μεγαλώνει μετά αδικαιολόγητα ίσως το παρατάς. Οι 30π. δεν είναι κάτι ωραίο για εμάς. Θέλαμε να αντιδράσουμε. Η Μακάμπι μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας. Θέλουμε να κάνουμε μια νίκη για να ανακάμψουμε μετά την Μπασκόνια. Τηρουμένων των αναλογιών μεγάλωσε το ροτέισιον. Αυτό είναι πολύ καλό. Το επόμενο παιχνίδι είναι σε λιγότερο από 48 ώρες”.

Για τα τρίποντα: “Μπάσκετ είναι, όλα μπορούν να γίνουν. Σε μια καλή μέρα μπορεί να βάλεις παραπάνω σουτ ή μέρες που να είσαι άστοχος. Δεν χάσαμε το προηγούμενο παιχνίδι επειδή ήμασταν άστοχοι. Παίζουν ρόλο και τα εύκολα καλάθια και τα ριμπάουντ και ο αμυντικός προσανατολισμός”.

Για τους ατομικούς στόχους: “Επόμενος στόχος είναι να μπορώ να προσφέρθω στην ομάδα όσο μπορώ, να είμαι υγιής. Αν πάρουμε και τίτλους, αυτοί θα είναι οι στόχοι. Οι ομαδικοί στόχοι σε κάνουν περισσότερο χαρούμενο. Στην ηλικία που είμαι τώρα αυτοί με εκφράζουν”.

Για την Ευρωλίγκα: “Η Ευρωλίγκα είναι δομημένη έτσι, ώστε η ομάδα που θα κάνει ένα… πικ στους “8” έχει περισσότερους πιθανότητες. Είδαμε πέρυσι την Φενέρμπαχτσε. Δεν έκανε καλή χρονιά, έκανε ένα… πικ μετά τους “8” και πήρε το ευρωπαϊκό. Μακάρι να είμαστε φρέσκοι και υγιείς και να πάμε όλοι μαζί να το “παλέψουμε” “.

Για το αν πίστευε πως θα κάνει αυτό το ρεκόρ: “Όταν ξεκινάς μικρός δεν σκέφτεται τι θα γίνει στα 32-33. Έχω υπάρξει εντός και εκτός δωδεκάδας. Όλα σου έρχονται σιγά – σιγά”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…