Κεντρική Basket League Άρης Στη Θεσσαλονίκη ο Ντούβιερ: “Υπέροχοι οι οπαδοί του Άρη…”

Στη Θεσσαλονίκη ο Ντούβιερ: “Υπέροχοι οι οπαδοί του Άρη…”

afiksi

Aργά το βράδυ της Κυριακής έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Μπράις Ντούβιερ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη την Δευτέρα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα των “κιτρίνων” και θα γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες αλλά και το τεχνικό τιμ. Κατά την άφιξή του στην πόλη ο 26χρονος φόργουορντ δήλωσε:

“Ο Άρης είναι μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Έχω ακούσει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι διαχρονικά από τα κορυφαία στην Ευρώπη και πάντα ήταν στόχος μου να συμμετέχω σε ένα από αυτά. Ανυπομονώ να παίξω”.

Για το τι γνωρίζει για τους “κίτρινους”: “Δεν γνωρίζω πολλά ακόμα, είδα στο διαδίκτυο το ρόστερ της ομάδας, τους οπαδούς της, οι οποίοι είναι υπέροχοι και παθιασμένοι και ανυπομονώ να τους ζήσω από κοντά, καθώς και να μάθω περισσότερα σχετικά με την ομάδα και τους ανθρώπους της”.

Για τον αγωνιστικό του ρόλο: “Θα μιλήσω με τους προπονητές μου περισσότερο τις επόμενες μέρες, αλλά ο στόχος μου αυτή τη στιγμή είναι να βοηθήσω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ και με όποιον τρόπο μου ζητηθεί. Είμαι πολυδιάστατος παίκτης. Μπορώ να σκοράρω από την περιφέρεια, να σουτάρω από μέση απόσταση, να μαζέψω ριμπάουντ, να παίξω άμυνα. Αγαπώ το μπάσκετ, μου αρέσει να παίζω και να κάνω ό,τι μπορώ για την ομάδα μου. Στην Ιταλία αγωνιζόμουν μόνο σε ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Αναμένω να παίξω περισσότερους αγώνες και να αγωνιστώ σε υψηλού επιπέδου διοργανώσεις, όπως είναι το ελληνικό πρωτάθλημα και το Champions League”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…