Κεντρική Β' Εθνική Σταθόπουλος: “Κάθε Κυριακή κρινόμαστε”

Σταθόπουλος: “Κάθε Κυριακή κρινόμαστε”

panerythraikos ionikos nikaias stathopoulos

Οι παίκτες του Πανερυθραϊκού κάθε Κυριακή κρίνονται και δεν επαναπαύονται, όπως δήλωσε ο Γιώργος Σταθόπουλος ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΝΚ. Ο Έλληνας φόργουορντ σημείωσε για το παιχνίδι ότι, αν ακολουθήσουν πιστά το πλάνο του προπονητή τους, θα πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά:

“Η χρονιά ξεκίνησε με το… δεξί για εμάς, κάτι που θέλαμε πολύ και μας έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογική τόνωση για τη συνέχεια. Όλοι στην ομάδα είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι γι’ αυτό, όπως και με τα όσα έχουμε καταφέρει έως τώρα. Ωστόσο, παράλληλα δεν ξεχνάμε ότι κάθε Κυριακή κρινόμαστε και δεν επαναπαυόμαστε με τις 8 νίκες και τη 2η θέση στην οποία βρισκόμαστε μέχρι στιγμής, προσπαθώντας διαρκώς, σε κάθε ματς, σε κάθε προπόνηση, για το καλύτερο δυνατό…

Αυτό θα προσπαθήσουμε και απέναντι στην ΑΕΝΚ, μία ομάδα δυσκολοκατάβλητη, επικίνδυνη, με μερικούς πολύ έμπειρους παίκτες, που κάνουν τη διαφορά, αλλά και με αρκετό νεανικό ενθουσιασμό. Ειδικά στην έδρα τους είναι ακόμη πιο δυνατοί, όπως έχουν αποδείξει μέχρι τώρα, γι’ αυτό και θα πρέπει να είμαστε… διπλά συγκεντρωμένοι. Πιστεύω ότι αν μείνουμε πιστοί στο πλάνο του κόουτς Χουχουλή -κάνοντας εκείνα που έχει ζητήσει από εμάς- και παρουσιαστούμε σοβαροί, τότε θα έχουμε τύχη αφενός να φανούμε ξανά ανταγωνιστικοί, αφετέρου να κάνουμε ακόμη ένα μεγάλο διπλό και να φτάσουμε άλλο ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…