Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Σπανούλης: “Είμαι καλά με πέντε παιδιά, όχι άλλα”

Σπανούλης: “Είμαι καλά με πέντε παιδιά, όχι άλλα”

spanoulis calathes

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.Μεταξύ άλλων ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην οικογένεια του,στο γεγονός ότι όσες φορές ήταν έγκυος  η γυναίκα του ο Ολυμπιακός πήγε στο final 4,την σχέση του με τους Θοδωρή Παπαλουκά και τον Νίκο Ζήση αλλά και για την αγάπη του για τον Ολυμπιακό.

“Είμαι πολύ χαρούμενος. Η οικογένεια είναι το νούμερο ένα για μένα. Προσεύχομαι να είναι όλα καλά και να είμαστε μία χαρούμενη και περήφανη οικογένεια¨δήλωσε αρχικά  ο Βασίλης Σπανούλης ενώ στην συνέχεια είπε:”Η ζωή μου άλλαξε πολύ όταν αρχίσαμε να κάνουμε παιδιά, αλλά το θέλαμε πολύ. Είμαι ένας άνθρωπος της οικογένειας, όπως και η γυναίκα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω μία τέτοια μεγάλη οικογένεια. Είμαστε όλη μέρα με τα παιδιά και περνάμε τέλεια μαζί τους. Δεν περίμενα ποτέ να κάνω πέντε παιδιά, αλλά δεν μπορείς να περιμένεις κάτι σίγουρα στη ζωή. Είμαστε πολύ ερωτευμένοι και χρειαζόμασταν μία μεγάλη οικογένεια.”

Έπειτα ο αρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε:”Σίγουρα, το να έχεις παιδιά σε κάνει περισσότερο ώριμο και υπεύθυνο. Για εμένα, η στήριξη της οικογένειάς μου με κάνει πιο δυνατό στο ψυχολογικό κομμάτι. Μου δίνει ώθηση και με βάζει σε καλή διάθεση. Όποτε γυρνώ από τα παιχνίδια και τις προπονήσεις, το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να δω την σύζυγο και τα παιδιά μου. Αυτό είναι υπέροχο. Το να βλέπω την οικογένειά μου να χαμογελά μου “τραβά” όλα τα αρνητικά που μπορεί να έχουν συμβεί μέσ στην ημέρα.”

Για την παράδοση που θέλει τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στο final four  κάθε φορά που η γυναίκα του είναι έγκυος,ο Σπανούλης δήλωσε:”Δεν πιστεύω σε αυτά τα πράγματα. Δεν σκέφτηκα πως θα πάμε στο Final Four γιατί γεννήθηκε ένα παιδί μου. Εγώ προσπαθώ να μένω συγκεντρωμένος στο παιχνίδι μου, δεν δίνω βάση σε αυτά.”

Για το ενδεχόμενο να ωθήσει κάποιο από τα παιδιά του να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μπάσκετ είπε:”Αυτό γίνεται παντού, όμως δεν θα το κάνω εγώ, όπως δεν το έκαναν και οι γονείς μου σε μένα. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου και δεν θα το κάνω στο παιδί μου. Θα κάτσω πίσω, θα τον στηρίξω και θα τον απολαμβάνω κάθε φορά που παίζει.”

Για την σχέση του με τον Θοδωρή Παπαλουκά και τον Νίκο Ζήση δήλωσε:”Ο Θοδωρής και ο Νίκος είναι τρομεροί νονοί, το αγαπούν πολύ! Είμαι πολύ περήφανος γι’αυτούς. Είμαστε σε καθημερινή επαφή μαζί τους, παρά την απόσταση που υπάρχει.”

Για την σχέση του με τον Ολυμπιακό ο Σπανούλης είπε:”Αγαπώ τον Ολυμπιακό και με αγαπούν, είναι μία εξαιρετική σχέση. Μοιραζόμαστε τα ίδια συναισθήματα και γι’αυτό μένω εδώ. Είμαι Έλληνας και είναι σίγουρα πιο εύκολο να μεγαλώνω εδώ τα παιδιά μου. Αν έπαιζα αλλού, θα μετακόμιζε και η οικογένειά μου μαζί μου, όμως αγαπώ τον Ολυμπιακό και το να αποφασίσω να μείνω εδώ ήταν εύκολο. Είμαι πεινασμένος να κερδίσω περισσότερους τίτλους, θέλω να κάνω χαρούμενη την οικογένειά μου. Αυτό μου δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο.”

Τέλος,ο Σπανούλης κατέληξε λέγοντας:”Είμαι καλά με πέντε παιδιά, όχι άλλα!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…