Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Πιστεύω στην πρόκριση…”

“Πιστεύω στην πρόκριση…”

usman krubally paok

Θετικός ήταν ο Ουσμάν Κρουμπάλι στο ματς με την Σαλόν καθώς ολοκλήρωσε τον αγώνα με 13 πόντους. Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μίλησε για την νίκη επί των Γάλλων, για το πώς περνάει στη Θεσσαλονίκη αλλά και για την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Συγκεκριμένα είπε:

“Ηταν σημαντικό ματς και θέλαμε οπωσδήποτε να νικήσουμε. Η Σαλόν είναι ποιοτική ομάδα και ήταν σημαντικό να εκτελέσουμε σωστά για να πάρουμε την νίκη”.

Για την άνοδο του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: “Στο πρώτο ημίχρονο χάναμε πολλά ριμπάουντ. Στην συνέχεια εμποδίσαμε κάτι τέτοιο και έτσι ήρθε η αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο”.

Για το ότι ο “Δικέφαλος” πλέον “πατάει” καλύτερα σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα: “Οι νίκες σίγουρα δίνουν αυτοπεποίθηση. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά πρέπει να το βλέπαμε. Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με το τι κάνουμε ως τώρα”.

Για το πώς εξηγεί πως η Σαλόν είναι τόσο χαμηλά στο γαλλικό πρωτάθλημα: “Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι γρήγορο. Δεν ξέρω γιατί δεν πηγαίνει καλά. Έχει ποιότητα σαν ομάδα η Σαλόν και θα αντιστρέψει την κατάσταση”.

Για το αν του αρέσει η ζωή στη Θεσσαλονίκη: “Είναι ωραία πόλη. Δεν είχα πρόβλημα να προσαρμοστώ. Περνάω καλά, νιώθω πως υπάρχει πολύ ιστορία γύρω από την ομάδα”.

Για το αν πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League: “Να βλέπουμε ένα παιχνίδι την φορά… Έχουμε τρία ματς ακόμη. Είναι στόχος το να προκριθούμε και το πιστεύω πως μπορούμε να το καταφέρουμε”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …