Κεντρική Basket League Άρης “Περνάμε δύσκολες ώρες, ελπίζω κάτι να γίνει…”

“Περνάμε δύσκολες ώρες, ελπίζω κάτι να γίνει…”

Για τον αγώνα με την Μπεσίκτας, το θέμα του Γκάρι Μπελ και αν αποχωρήσει άμεσα από τον Άρη αλλά και για την απαγόρευση μεταγραφών από την FIBA μίλησε ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Συγκεκριμένα την Τρίτη δήλωσε:

“Θα παίξουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα που φτιάχτηκε να πάρει το πρωτάθλημα στην Τουρκία. Θέλουμε να δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό και να δώσουμε ό,τι έχουμε για να πάρουμε την πρόκριση. Ο Αθηναίου μπήκε στην προπόνηση χθες, θα δούμε τι θα γίνει γιατί έμεινε εκτός για καιρό. Υπάρχει και το πρόβλημα του Πουλιανίτη”.

Για τα προβλήματα στον Άρη: “Από την αρχή της χρονιάς δουλεύουμε με μη φυσιολογικές συνθήκες. Υπάρχει νευρικότητα. Ελπίζω αυτοί που θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν, να φέρουν λύσεις. Ξέρουμε τα προβλήματα. Υπάρχουν άνθρωποι που εδώ δουλεύουν ηρωικά. Και οι φίλαθλοι μας είναι ηρωικοί γιατί στο τελευταίο ματς δείξανε την αγάπη τους. Ελπίζω να έχουμε την συμπαράστασή τους. Θέλω να πιστεύω πως θα γίνει κάτι σήμερα. Είναι πρόβλημα η απαγόρευση μεταγραφών. Είμαστε εδώ με ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα. Ελπιζω να βρεθούν τα άτομα που θα σηκώσουν τα μανίκια. Ο Άρης αξίζει να έχει την εικόνα που πρέπει να έχει. Περνάμε δύσκολες ώρες από την αρχή της χρονιάς”.

Για το αν υπάρχει θέμα άμεσης αποχώρησης του Μπελ: “Ο Γκάρι είναι παιδί που δουλεύει πολύ. Πρέπει και η ομάδα να δείξει τη ανάλογη στάση, όχι μόνο στον Μελ αλά και στα άλλα παιδιά. Προβλήματα έχουν και όσοι δουλεύουν στα γραφεία αλλά και στα αποδυτήρια. Θέλω να πιστεύω πως θα γίνει κάτι για να υπάρχει καλύτερη διάθεση γιατί αυτό βοηθά για να είσαι πιο αποτελεσματικός”.

Για την διαχείριση αυτής της δύσκολης κατάστασης: “Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Τους λέμε πως η ομάδα είναι μεγάλη. Ο κόσμος τους αγαπάει. Λέμε πως όλοι βρισκόμαστε για να δουλεύουμε σκληρά και να είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια που θα κάνουμε”.

Χρηστίδης: “Να καταθέσουμε την ψυχή μας…”

Ο Βασίλης Χρηστίδης είπε για το ματς με την Μπεσίκτας: “Είναι δύσκολο ματς. Πρέπει να καταθέσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο. Δουλειά μας είναι να δίνουμε το 100% στο γήπεδο. Έρχονται σημαντικοί αγώνες και πρέπει να δίνουμε το 110% σε κάθε ματς. Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά και πρέπει να εμφανιζόμαστε έτοιμοι. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Προετοιμασία για Μεσολόγγι με τις γνωστές απουσίες

Ο Άρης άφησε πίσω του την ήττα από τον Παναθηναϊκό και στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο π…