Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πασκουάλ: “Κανείς δεν θα μιλήσει με τους διαιτητές”

Πασκουάλ: “Κανείς δεν θα μιλήσει με τους διαιτητές”

pasqual

Ο Τσάβι Πασκουάλ σχολίασε τα όσα ακούστηκαν την περασμένη εβδομάδα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Κολοσσό, έπειτα από την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Κοροίβου.

“Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη, είναι μία ακόμα εντός έδρας, είμαι σίγουρος ότι μετά από αυτό το ματς κανείς δεν θα μιλήσει για τους διαιτητές. Ο σεβασμός είναι κάτι σημαντικό και δεν πρέπει να χάνεται ποτέ και σε κανένα παιχνίδι. Πρέπει να υπάρχει προσοχή σε σχέση με ό,τι λέγεται διότι για όλα υπάρχουν συνέπειες.

Όσον αφορά το παιχνίδι, παίξαμε σοβαρά όπως μας αρμόζει, κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα κι αποφύγαμε τα λάθη. Στο δεύτερο δεκάλεπτο κάναμε σερί και πήραμε διαφορά, ενώ στο τρίτο δεκάλεπτο το καθαρίσαμε με νέο σερί. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο σερί παιχνιδιών που αποτελούν μία πρόκληση”, δήλωσε αρχικά ο Πασκουάλ.

Για το τι δίνει την ώθηση στον Παναθηναϊκό στην έδρα του: “Στην έδρα μας έχουμε παίξει σε όλα τα παιχνίδια καλά κι αξίζαμε να τα πάρουμε όλα. Επίσης με τη βοήθεια του κοινού μας είμαστε πιο δυνατοί. Αυτοί μας δίνουν ώθηση στις καλές και τις δύσκολες στιγμές. Καταλαβαίνουν πότε τους χρειαζόμαστε περισσότερο. Γι’ αυτό είπα μετά την Εφές ότι έχουμε το καλύτερο κοινό στην Ευρώπη”.

Για το σχόλιο περί διαιτησίας: “Θα πρέπει να κοιτάξουμε μία εβδομάδα πίσω και θα καταλάβουμε σε τι αναφέρομαι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…