Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Παπανικολάου: “Στον πρωταθλητισμό απαιτείται συγκέντρωση”

Παπανικολάου: “Στον πρωταθλητισμό απαιτείται συγκέντρωση”

olympiakos baskonia

Ολυμπιακός δεν είχε ενέργεια στην αναμέτρηση με την Μπασκόνια, όπως δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου μετά τη συντριβή των “ερυθρολεύκων” στη Βιτόρια για τη δέκατη έβδομη αγωνιστική. Ο Έλληνας φόργουορντ σημείωσε ότι στον πρωταθλητισμό απαιτείται συγκέντρωση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

“Είναι αλήθεια ότι η ομάδα δεν είχε την ενέργεια που έχει δείξει σε άλλα ματς. Όλα πήγαν ένα βήμα πίσω. Η αντίδραση, η οργάνωση στην άμυνα, τα ριμπάουντ. Με την εμφάνισή τους, έκαναν το παιχνίδι να ξεφύγει”.

Για τα ελεύθερα, άστοχα σουτ: “Το ότι βρίσκεις καλά σουτ, δεν σημαίνει ότι θα μπουν. Η προσήλωση στην άμυνα όμως πρέπει να μην αλλάζει. Ίσως κάποια σουτ να έδιναν ενέργεια. Μιλάμε όμως για πρωταθλητισμό και απαιτείται συγκέντρωση. Το σημερινό ήταν συνδυασμός πραγμάτων, για να βγει μία τέτοια εμφάνιση”.

Για τη συνέχεια: “Έρχεται διπλή εβδομάδα που είναι πολύ δύσκολη. Ευελπιστούμε και είναι δεδομένο πως θα σκύψουμε τα κεφάλια και θα βάλουμε μπροστά τον εγωισμό μας. Όποιος δεν θίχτηκε ο εγωισμός του, δεν προσπαθεί να κάνει πρωταθλητισμό. Πρέπει να υπάρξει ανασυγκρότηση, για να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο την ερχόμενη εβδομάδα. Παίζουμε με δύο ιδιαίτερες ομάδες, αλλά η προτεραιότητά μας όμως είναι η δική μας ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…