Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ώρα αποδείξεων

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ώρα αποδείξεων

kris singleton panathinaikos olympiakos

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (19:00, COSMOTE Sport 4, newsit.gr) τον Ολυμπιακό στο “Nίκος Γκάλης”, για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Το “αιώνιο” ντέρμπι δεν έχει ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία, μιας και η πρώτη θέση στην κανονική περίοδο έχει ουσιαστικά κριθεί, με τους “πράσινους” να είναι στο +3 από τους “ερυθρόλευκους”.
Ένα ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός δεν μπορεί να είναι, πάντως, ποτέ αδιάφορο. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα προσπαθήσει να νικήσει για τρίτη σερί φορά τους Πειραιώτες τη φετινή σεζόν και να αποδείξει ότι τους έχει πάρει για τα καλά στον αέρα. Παράλληλα, επιθυμεί να διατηρηθεί στην κορυφή της Stoiximan.gr Basket League, έχοντας το απόλυτο (14/14) στις νίκες. Ο Καταλανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του ούτε στο αποψινό παιχνίδι τον Ματ Λοτζέσκι.

Ψάχνει αντίδραση ο Ολυμπιακός

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση κι άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο βλέπουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σαν μία ευκαιρία να αντιδράσουν. Οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και να φύγουν με το διπλό από το “Νίκος Γκάλης”, διασκεδάζοντας τις αρνητικές εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί μετά τις σερί εκτός έδρας ήττες στην Euroleague.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Πηλοΐδης, Αναστόπουλος και Παναγιώτου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

National League 2 (1ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Το πρώτο βήμα έκανε το Αιγάλέω. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα. Στον 1ο όμιλο, το Αιγάλεω…