Κεντρική Basket League Άρης “Ο Άρης δεν σταματά ούτε σε αυτό το ματς, ούτε σε αυτή την χρονιά”

“Ο Άρης δεν σταματά ούτε σε αυτό το ματς, ούτε σε αυτή την χρονιά”

giannakis pale aris

O Άρης δεν “μπήκε” καλά στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, τελικά έχασε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης στάθηκε στην μεγάλη ευστοχία των Ροδιτών έξω από τα 6μ75. Συγκεκριμένα είπε:

“Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για την νίκη, έπαιξε πάνω από τα νούμερά του. Στην αρχή του αγώνα ο Κολοσσός είχε 21 πόντους στα πρώτα πέντε λεπτά. Δεν ήμασταν δυνατοί αμυντικά. Ο Κολοσσός πέτυχε μεγάλα τρίποντα και το ματς φαίνεται από τα 14/30 τρίποντα που είχε. Για εμάς δεν είναι εύκολο να έχουμε δύο ματς την εβδομάδα αλλά θα παλέψουμε. Θεωρώ πως ο Ντουβιέ θα βοηθήσει και θα παίξουμε καλύτερα. Θα παλέψουμε για να κάνουμε τον κόσμο να νιώσει καλύτερα”.

Για την αποχώρηση του Βασιλόπουλου και αν αποκτηθεί παίκτης: “Ηρθε στην ομάδα για να μας δώσει κάποια πράγματα και να του δώσουμε κι εμείς. Οταν αυτά δεν συμβαδίζουν, τότε αυτό είναι απλό. Βρήκε μια καλή πρόταση και πήγε εκεί (σ.σ. ΑΕΚ). Θα δούμε αν αποκτηθεί ή δεν αποκτηθεί παίκτης”.

Για τις αποδοκιμασίες για την διοίκηση Λάσκαρη και για την συνέχεια: “Το έχω πει πως ήρθα εδώ για να τσαλακωθώ, για να βοηθήσω τον Άρη. Να αναδείξουμε τα θετικά αυτής της ομάδας. Τα προβλήματα τα ξέρετε καλύτερα από εμάς. Ο Άρης δεν σταματά ούτε σε αυτό το ματς, ούτε σε αυτή την χρονιά. Πρέπει να υπάρχει μίνιμουμ ένα οργανόγραμμα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και ο Άρης να φτιάχνει στελέχη. Η ομάδα πριν δύο χρόνια βγήκε τρίτη αλλά να δούμε τι έκανε στην συνέχεια. Οι παίκτες νιώθουν άσχημα αλλά θα παλέψουμε. Μην χάνουμε την ψυχραιμία μας…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…