Κεντρική Basket League Άρης “Νίκη για να διατηρήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης…”

“Νίκη για να διατηρήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης…”

aris douvier 1

Μετά το… σοκ της ήττας από τον Κόροιβο, την Τετάρτη (31/01, 21:30) ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αβελίνο και ο Μπράις Ντουβιέ μίλησε για το ματς απέναντι στους Ιταλούς. Συγκεκριμένα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

“Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μας. Χρειαζόμαστε την νίκη ώστε να διατηρήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League. Ξέρουμε ότι η νίκη στην αναμέτρηση με την Αβελίνο δεν είναι αρκετή για να περάσουμε στις 16 καλύτερες ομάδες του θεσμού, αλλά θα είναι ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη αυτού του στόχου. Απ’ όσα έχω δει μέχρι τώρα, έχω διαπιστώσει ότι η διοργάνωση είναι υψηλού επιπέδου με πολλές καλές ομάδες και θα πρέπει να πιάσεις εξαιρετική απόδοση για να μπορέσεις να κερδίσεις εκτός έδρας”.

Συνεχίζοντας τόνισε πως… “θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να παίξουμε ομαδικά και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκέντρωση, γιατί η Αβελίνο είναι μια πολύ καλή ομάδα που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της, όπου εμφανίζεται αρκετά δυνατή. Θα έχουν δυο προσθήκες σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου (Kyrylo Fesenko και Bruno Fitipaldo, οι οποίοι ήταν τραυματίες) στην έδρα μας κι αυτό τους κάνει ακόμη πιο επικίνδυνους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…