Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να διατηρήσουμε το αήττητο”

“Να διατηρήσουμε το αήττητο”

konstantinos mitoglou panathinaikos rethymno

Ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής της Basket League φιλοξενεί τον Κόροιβο και όπως ανέφερε ο Ντίνος Μήτογλου οι “πράσινοι” θέλουν τη νίκη, για να διατηρήσουν το αήττητο τους στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ακόμη, ο Έλληνας φόργουορντ σημείωσε ότι θέλουν να παίξουν και καλό μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλον τον κόσμο. Εύχομαι σε όλους το 2018 να φέρει ό,τι ο καθένας επιθυμεί και στον Παναθηναϊκό μόνο επιτυχίες. Από την τελευταία μας επικοινωνία μεσολάβησαν δύο σημαντικές νίκες για την ομάδα μας. Το 2017 έκλεισε μια δύσκολη επικράτηση επί του Κολοσσού στη Ρόδο, ενώ το 2018 ξεκίνησε με νίκη επί της Εφές στο “Νίκος Γκάλης”.

Σχετικά με τον αγώνα της Ρόδου, είχαμε πει πως θα είναι πολύ επικίνδυνο, όπως και αποδείχθηκε στην πράξη. Δεν κάναμε καλή εμφάνιση με αποτέλεσμα να χρειαστεί να φτάσουμε δύσκολα στην επίτευξη του στόχου μας και τη διατήρηση του αήττητου στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το σημαντικό είναι ότι στον πρώτο αγώνα του νέου έτους παρουσιαστήκαμε αρκετά βελτιωμένοι και με τη στήριξη του καταπληκτικού μας κοινού που δημιούργησε για ακόμη μια φορά «καυτή» ατμόσφαιρα, κερδίσαμε την Εφές κρατώντας «αλώβητο» το «σπίτι» μας.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε ένα τόσο σκληρό πρωτάθλημα όπως είναι η κανονική περίοδος της Ευρωλίγκας να κερδίζεις τα ματς στην έδρα σου. Αυτό θέλουμε να κάνουμε ως το φινάλε, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα την επόμενη εβδομάδα.

Βέβαια, μεσολαβεί ή αναμέτρηση με τον Κόροιβο. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα μαχητική ομάδα που παλεύει όλα τα ματς. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ ικανοποιώντας τους φιλάθλους μας και να διατηρήσουμε το αήττητο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…