Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Να αλλάξουμε την εικόνα μας”

“Να αλλάξουμε την εικόνα μας”

mavroeidis

Η ΑΕΚ προέρχεται από τις ήττες από τον Προμηθέα και την Μπάνβιτ και οι παίκτες της Ένωσης θέλουν να αλλάξουν την εικόνα τους, όπως τόνισε ο Δημήτρης Μαυροειδής ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για τη δωδέκατη αγωνιστική της Basket League. O Έλληνας σέντερ σημείωσε ότι υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

Ακόμα ένα δύσκολο ματς μπροστά μας για το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα υπάρχει κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας μετά από τα δύο άσχημα αποτελέσματα που είχαμε με Προμηθέα και Μπάνβιτ.

Οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά και αύριο να βγάλουμε το πραγματικό μας εαυτό στο παρκέ. Σίγουρα ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό μόνο εύκολος δεν είναι. Πιστεύω όμως ότι αν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, θα είμαστε έτοιμοι να επαναλάβουμε ότι και στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Ο ΠΑΟ είναι μια καλή και επικίνδυνη ομάδα. Το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και για να την κερδίσουμε θα πρέπει να ακολουθήσουμε κατά γράμμα όσα θα μας πει ο κόουτς Σάκοτα και το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Πρέπει να αντιδράσουμε και είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε με την βοήθεια των οπαδών μας που θα βρίσκονται στο πλευρό μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…