Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Μήτογλου: “Νίκη για τον κόσμο μας”

Μήτογλου: “Νίκη για τον κόσμο μας”

konstantinos mitoglou panathinaikos rethymno

Ο Κωνσταντίνος Μήτογλου ανανέωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ κι αναφέρθηκε στο αυριανό (29/1) ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο “Νίκος Γκάλης”, για τη 14η αγωνιστική της Basket League.

Aναλυτικά:

“Καλησπέρα σας

Μια ιδιαίτερα δύσκολη σειρά αγώνων ολοκληρώθηκε και μια άλλη ξεκινά. Μετά τις ήττες που γνωρίσαμε από τη Φενέρ και την ΤΣΣΚΑ στις λεπτομέρειες, ακολούθησαν δύο νίκες επίσης στις λεπτομέρειες. Τη Δευτέρα καταφέραμε και κερδίσαμε το εξαιρετικό Λαύριο έπειτα από δύο παρατάσεις, ενώ την Πέμπτη «καρδιοχτυπήσαμε» αλλά στο τέλος πήραμε τη νίκη επί της Ζαλγκίρις στην παράταση, έπειτα από το απίθανο καλάθι του Νικ.

Ήταν ένα συγκλονιστικό ματς, που το ευχαριστήθηκε ο κόσμος και όλοι μαζί πανηγυρίσαμε στο τέλος. Σίγουρα, δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε και βάσει των πραγματικών μας δυνατοτήτων, χάνοντας εύκολα τη διαφορά των είκοσι πόντων που πήραμε στο πρώτο ημίχρονο. Η Ζαλγκίρις έχει αποδείξει φέτος πως είναι μια πολύ καλή ομάδα και κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Το βέβαιο είναι πως στη συνέχεια θα πρέπει να αποφύγουμε κάποια από τα λάθη που κάναμε την Πέμπτη.

Πλέον, συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, πριν ασχοληθούμε με τη Μπάμπεργκ. Μπορεί να λένε ότι είναι ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο όλοι γνωρίζουμε τη σημασία του, τόσο για εμάς, στην ομάδα, όσο και για τους φιλάθλους μας.

Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο κάτι που θα αποτελέσει το έξτρα «όπλο» μας σε αυτή τη «μάχη». Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή μέχρι το τέλος ώστε να πάρουμε τη νίκη και να επιβραβεύσουμε τους φιλάθλους μας.

Τα ξαναλέμε την επόμενη εβδομάδα

Κωνσταντίνος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…