Κεντρική Basket League Άρης Μια ιδιαίτερη επίσκεψη…

Μια ιδιαίτερη επίσκεψη…

aris episkepsi

Στην Αθήνα βρίσκεται η αποστολή του Άρη και το απόγευμα υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση στο κλειστό του Περιστερίου (την Δευτέρα η αποστολή θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” με προορισμό το Παρίσι για το παιχνίδι με την Ναντέρ). Ετσι το πρωί υπήρχε η δυνατότητα για μια… ιδιαίτερη επίσκεψη καθώς ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι παίκτες του βρέθηκαν στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης αλλά και στο Αρχαιολογικό Μουσείο.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει:

Τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης αλλά και το Αρχαιολογικό Μουσείο της επισκέφτηκε σήμερα (07/01) η ομάδα μας, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι η προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα, στο κλειστό του Περιστερίου. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο συνεργάτης του Σάββας Καμπερίδης και οι Gary Bell, Omar Prewitt, Στέλιος Πουλιανίτης, Δημήτρης Φλιώνης, Βασίλης Χρηστίδης και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ξεναγήθηκαν στα μνημεία του Ιερού Βράχου και στη συνέχεια στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου είδαν από κοντά τα εκθέματα.

Τόσο οι Έλληνες όσο και οι ξένοι, που βρέθηκαν για πρώτη φορά στους συγκεκριμένους χώρους, δεν έκρυψαν το θαυμασμό τους κυρίως για τον Παρθενώνα και θέλησαν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τα γλυπτά του, ενώ έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Άρειο Πάγο αλλά και το Ερεχθείο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…