Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ματς υψηλών απαιτήσεων, βοηθάει ο Βασιλειάδης…”

“Ματς υψηλών απαιτήσεων, βοηθάει ο Βασιλειάδης…”

Ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Τενερίφη και ο Κώστας Χαραλαμπίδης μίλησε για τον -δύσκολο- αγώνα απέναντι στους Ισπανούς. Συγκεκριμένα ανέφερε για το αυριανό (24/1) ματς:

“Είναι ένα παιχνίδι πολύ υψηλών απαιτήσεων, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει σε πολύ υψηλούς ρυθμούς. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, αν θέλουμε να πάρουμε κάτι θετικό από αυτόν τον αγώνα”.

Για τις διαφορές σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου: “Είναι διαφορετική ομάδα. Έχει προσθέσει κάποια στοιχεία στο παιχνίδι της με την παρουσία του Φώτη Κατσικάρη, αλλά ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί και ο ρυθμός με τον οποίο παίζει, είναι ίδιος με αυτόν που έχει τα τελευταία χρόνια. Είναι μια ομάδα πολύ δυνατή, ιδίως στην έδρα της και βασική προϋπόθεση για να είμαστε στο παιχνίδι, είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό, καθώς παίζει σε πολύ υψηλό τέμπο”.

Για την ατμόσφαιρα: “Θέλει μεγάλη προσοχή. Πρέπει να παίρνουμε σωστές αποφάσεις και εκτελέσεις, έτσι ώστε να μη δώσουμε την ευκαιρία στον κόσμο να μπει στο παιχνίδι και να βοηθήσει την Τενερίφη να τρέξει όπως της αρέσει”.

Για τον Κώστα Βασιλειάδη: “Ενσωματώθηκε πάρα πολύ γρήγορα στην ομάδα και με την παρουσία του έχει δώσει πράγματα στην Τενερίφη, τόσο στην ACB, όσο και στο Champions League”.

Για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League: “Ξέρουμε ότι δεν θα κριθεί η πρόκριση στον αυριανό αγώνα, αλλά είναι ίσως μια ευκαιρία να δώσουμε συνέχεια στο σερί μας και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την πρόκριση μας όσο το δυνατόν νωρίτερα”.

Για την παρουσία των Μαργαρίτη και Κόνιαρη: “Σίγουρα οι Βαγγέλης Μαργαρίτης και Αντώνης Κόνιαρης μας έλειψαν στα τελευταία παιχνίδια και η απουσία τους μας στοίχισε, καθώς έλλειπαν πράγματα από το παιχνίδι μας. Ελπίζουμε να είναι υγιείς και να μας βοηθήσουν αύριο, καθώς όπως είπαμε, είναι παιχνίδι πολύ υψηλών απαιτήσεων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ: Διευκρινιστική ανακοίνωση για την ΑΜΚ

H αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει εδώ και δύο βδομάδες, με την ομάδ…