Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μάντζαρης:”Δεν πρέπει να δώσουμε ανοιχτό γήπεδο στη Χίμκι”

Μάντζαρης:”Δεν πρέπει να δώσουμε ανοιχτό γήπεδο στη Χίμκι”

mantzaris

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης λίγη ώρα πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Ρωσία μίλησε τόσο για την χθεσινή νικηφόρα αναμέτρηση των “ερυθρολεύκων” κόντρα στην Μακάμπι όσο και για την επικείμενη εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην Χίμκι για την 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά όσα είπε

για την χθεσινοβραδινή νίκη:“Δεν θα έλεγα ότι η χθεσινή νίκη δίνει ένα μαξιλάρι και άνεση στην ομάδα. Όταν θέλεις να τελειώσεις στην πρώτη θέση τότε πρέπει να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια στην έδρα σου. Ήταν μια τόνωση για την ομάδα μετά τις ήττες από Λαμποράλ και ΠΑΟΚ. Επειδή η Μακάμπι είναι παρόμοια ομάδα με τη Χίκμι πιστεύω ότι μπορούμε να τα πάμε καλά και να κερδίσουμε.”

για τον αγώνα κόντρα στην Χίμκι:“Δεν πρέπει να δώσουμε ανοιχτό γήπεδο στη Χίμκι, να περιορίσουμε τα λάθη και να τους περιορίσουμε το τρίποντο. Εάν τα πετύχουμε θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα για την νίκη.Με τον κόουτς Μπαρτζώκα έχουμε ζήσει πολύ ωραίες στιγμές. Έτσι είναι ο αθλητισμός, τώρα πια είμαστε αντίπαλοι και εγώ ενδιαφέρομαι για την ομάδα μου. Για τον Σβεντ ξέρουμε ότι είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Ευρωλίγκας. Πρέπει να τον περιορίσουμε και να τον βγάλουμε εκτός ρυθμού, τότε θα έχουμε πολλές πιθανότητες για τη νίκη.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…