Κεντρική Γυναίκες “Καρφιά” Φάρου για Μηλαπίδη

“Καρφιά” Φάρου για Μηλαπίδη

faros

Ο Φάρος Κερατσινίου εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια του για τη διαιτησία του κ. Μηλαπίδη στο νικηφόρο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο, για την 11η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Η ανακοίνωση:
“Η Διοίκηση του Φάρου Κερατσινίου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τη σημερινή διαιτησία του κ. Μηλαπίδη στον αγώνα της ομάδας μας με τον Πανιώνιο στο “Π. Νικολαΐδης” για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Σημειωτέον δε να τονίσουμε ότι τα έντονα παράπονά μας για τον κ. Μηλαπίδη γίνονται τη στιγμή που η ομάδα μας πήρε μια σπουδαία νίκη απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο. Ο κ. Μηλαπίδης με τα σφυρίγματά του προκάλεσε πολλάκις τον εκνευρισμό και την εξαγρίωση τόσο των παικτριών μας, εντός και εκτός παρκέ, όσο και του τεχνικού επιτελείου αποσυντονίζοντας σε πολλά σημεία του αγώνα την ομάδα μας.

Παρακαλούμε λοιπόν την ΕΟΚ και την αρμόδια αρχή (Κ.Ε.Δ) να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τα παράπονά μας και να μας προστατέψουν στο μέλλον από παρόμοιες καταστάσεις που το μόνο που έχουν ως αποτέλεσμα είναι να αμαυρώνουν την ομορφιά του αθλήματος που αγαπάμε και υπηρετούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 68-65

«Ζωντανός» στην παράταση παρέμεινε ο Παναθηναϊκός. Στην παράταση κρίθηκε ο δεύτερος τελικό…