Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση…”

“Κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση…”

paok 5

O ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός απέναντι στον Ολυμπιακό και πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη έχοντας πολύ καλή εικόνα σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού με τους “ερυθρόλευκους”, ο τεχνικός των “ασπρόμαυρων” δήλωσε:

“Είναι πολύ όμορφη μέρα. Επικρατήσαμε επί ενός αντιπάλου παίζοντας σε υψηλό επίπεδο για 40 λεπτά. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο σε όλα τα σημαντικά κομμάτια. Είχαμε αποφασιστικότητα, θέληση, εξαιρετική άμυνα ατομικά και ομάδικά. Πετύχαμε μια νίκη σημαντική για πολλούς λόγους. Επιβληθήκαμε επί μιας από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης για 40 λεπτά. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την εξαιρετκή εικόνα και στους συνεργάτες μας. Εκμεταλλευτήκαμε την κούραση του Ολυμπιακού που είχε ματς πριν δύο μέρες.

Κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση φέτος,. Ευχαριστούμε τον κόσμο, βοήθησε με όμορφο τρόπο. Αυτά τα παιδιά αξίζουν μεγαλύτερης συμπαράσταση γιατί κάνουμε μια ωραία προσπάθεια και χρειαζόμαστε τον κόσμο ματς. Οταν αντιμετωπίζεις τέτοια ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, όταν δεν έχεις ενέργεια σε κάθε κατοχή, αυτό μπορεί να κοστίσει. Δεν σημαίνει πως αυτό μπορεί να γίνεται σε κάθε ματς, αλλά αυτό ήταν απαραίτητο αυτό να γίνει απένανρι στον Ολυμπιακό”.

Για το τι “δίνει” αυτή νίκη: “Αυτή είναι μια νίκη γοήτρου και ψυχολογίας και μετά βαθμολογίας. Εχουμε μια δυναμική στο γκρουπ των ατόμων που δουλεύουμε αλλά χρειάζεται συνέχεια και επιμονή για να μεγαλώσουμε το διάστημα της καλής μας απόδοσης. Εχουμε πίστη στον σύλλογο σε αυτό που κάνουμε, έχουμε στήριξη και συνεχίζουμε”.

Για τον Τζάκσον: “Ξεκίνησε πολύ καλά, δεν είναι 100% έτοιμος. Χρειάζεται χρόνο και η θέση που παίζει , έχει επαφές και έτσι απαιτείται ξεκούραση. Επίσης είχε τρία φάουλ και τα άλλα παιδιά μάς έδωσαν άλλα πράγματα. Γι’ αυτό έπαιξε 12 λεπτά”.

Για το αν περίμενε τέτοια απόδοση: “Δεν θυμάμαι πότε ο Ολυμπιακός έχανε με τέτοια διαφορά στο τέλος. Θέλαμε να βάλουμε ένα καλάθι παραπάνω στο τέλος γιατί είχαμε αυτή την δυνατότητα. Δεν μπορείς να περιμένεις να έχεις συνεχώς διψήφια διαφορά απέναντι στον Ολυμπιακό. Γι’ αυτό και αξίζουν μπράβο στους παίκτες”.

Για τα δύο παιχνίδια την εβδομάδα: “Το ξέρουμε αυτό. Υπάρχει κούραση με τα δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Ισως χάνεις τον ρυθμό σου και πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τα διπλά παιχνίδια και να πάρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα”.

Για τα επτά λάθη και τους Κόνιαρη-Κατσίβελη: “Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Οταν κερδίζεις απέναντι στον Ολυμπιακό, σημαίνει πως όλα τα κάνεις τέλεια. Κάναμε εξαιρετική άμυνα στον Σπανούλη. Και οι δύο παίκτες (σ.σ. Κατσίβελης, Κόνιαρης) μπορούν να κάνουν περισσότερα. Οταν κερδίζεις τον Ολυμπιακό με κόσμο, νιώθεις πως είσαι σε μεγάλη ομάδα. Αλλά και με την Κηφισιά να κερδίζεις τον Ολυμπιακό, είναι σημαντικό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…