Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Κακή παρένθεση με Πανιώνιο”

“Κακή παρένθεση με Πανιώνιο”

rethymno

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του β’ γύρου της Stoiximan.gr Basket League, με το Ρέθυμνο να υποδέχεται τον Κολοσσό, στο “Μελίνα Μερκούρη”.

Ο βοηθός προπονητή των Κρητικών, Δημήτρης Μητρόπουλος, σε δηλώσεις του ενόψει του νησιωτικού ντέρμπι αναφέρθηκε στον τρόπο που θα πρέπει να αγωνιστούν οι παίκτες του για να φτάσουν στη νίκη, τονίζοντας: “Ο Κολοσσός είναι μία ομάδα που έχουμε παίξει αρκετές φορές φέτος. Έχει πολύ καλό προπονητή και είναι μία καλοδουλεμένη «μηχανή». Νομίζω «κλειδί» για μας θα είναι αρχικά να ξεπεράσουμε αυτό που έγινε στη Νέα Σμύρνη και να είμαστε δυνατοί μέσα στην έδρα μας. Επίσης το πιο βασικό απ’ όλα είναι να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στο πικ εν ρολ παιχνίδι που έχει ο Κολοσσός με καλούς εκτελεστές έξω από τη γραμμή των τριών πόντων και καλούς δημιουργούς. Ο Γκρίφιν ήταν μεγάλο κομμάτι της ομάδας του Κολοσσού. Ένας παίκτης «κλειδί», αλλά θεωρώ πως μέσα από την ομάδα θα βρεθεί τρόπος να αναπληρωθεί το κενό που άφησε».

Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός έκανε και έναν σύντομο απολογισμό για τον α’ γύρο σημειώνοντας: “Όσον αφορά στον α’ γύρο σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε ακόμη μία νίκη στο φινάλε του α’ γύρου. Το ματς με τον Πανιώνιο ήταν μία κακή παρένθεση στο καλό μας τελείωμα. Όμως, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα είμαστε μέσα στους στόχους μας, όπως είχαμε σχεδιάσει στην αρχή της χρονιάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…