Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Είμαστε πολλοί Ελληνες και αυτό βοηθά στο κλίμα…”

“Είμαστε πολλοί Ελληνες και αυτό βοηθά στο κλίμα…”

zaras

Ο Θοδωρής Ζάρας έκανε ακόμη ένα καλό ματς το τελευταίο διάστημα έχοντας 19 πόντους απέναντι στην Σαλόν. Ο Ελληνας παίκτης μίλησε για το “ανέβασμα” της απόδοσής του ΠΑΟΚ αλλά και για τον αγώνα με τον Γ.Σ.Λ. Φάρο. Συγκεκριμένα είπε στον “Arena”:

Για το παιχνίδι με την Σαλόν: “Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για την περσινή πρωταθλήτρια Γαλλίας κι έχει κρατήσει πολλούς παίκτες και στην φετινή σεζόν. Δεν ξεφύγαμε, και στο τέλος κοντέψαμε να χάσουμε και το παιχνίδι. Τους δυσκολέψαμε πολύ, τους πήγαμε στο έναν εναντίον ενός και έτσι αναγκάστηκαν να εκτελέσουν πολλά τρίποντα με πολλές άμυνες. Ήμασταν σε καλή βραδιά στο τρίποντο. Είχαμε υψηλά ποσοστά και για αυτό βάλαμε 90 πόντους παίρνοντας μία πολύ σημαντική νίκη”.

Για την υπόθεση πρόκριση: “Κάθε παιχνίδι τώρα πρέπει να το κερδίζουμε. Έχουμε ένα ματς για το πρωτάθλημα με την Λάρισα και μετά πάμε στην Τενερίφη για ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αν κερδίσουμε εκεί, νομίζω ότι θα περάσουμε. Έχουμε την Νεπτούνας εντός και εκτός την Βέντσπιλς και λογικά όποιος κερδίσει εκείνο το ματς, θα πάρει την πρόκριση”.

Για την απόδοσή του και τον ελληνικό κορμό του ΠΑΟΚ: “Βοηθάω όσο μπορώ. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κι όταν αυτό πετυχαίνει, τότε όλοι είμαστε πολύ χαρούμενο. Είμαστε πολλοί Έλληνες στην ομάδα και αυτό βοηθάει στο κλίμα στα αποδυτήρια. Έγιναν σωστές κινήσεις με τους Αμερικάνους. Παίζουμε καλά και στην άμυνα και στην επίθεση και αυτό φαίνεται από τα τελευταία αποτελέσματά μας”.

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια: “Η καθοδήγησή μας ξεκινά από την άμυνα. Παίρνουμε σωστή καθοδήγηση από τον προπονητή μας και αυτό, το ξαναλέω, φαίνεται στα αποτελέσματά μας”.

Για το εκτός έδρας ματς με τον Γ.Σ.Λ. Φάρο: “Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Παίζουμε με μία ομάδα που θέλει να σωθεί και αυτό το στοιχείο της επιβίωσης είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμο. Παίζουμε καλό μπάσκετ, αυτό πρέπει να κάνουμε και στο συγκεκριμένο παιχνίδι και να πάρουμε μία ακόμη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…