Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Η retro day του ΠΑΟΚ (pics)

Η retro day του ΠΑΟΚ (pics)

paok

Το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο(13/01, 16:30) θα έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα για τον ΠΑΟΚ, καθώς θα είναι η retro day όπως ανακοίνωσε και η ομάδα του “δικεφάλου” μέσα από τα social media.Για να στηρίξει περισσότερο αυτό το γεγονός η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έβαλε τους παίκτες της να φωτογραφηθούν με παλαιότερες εμφανίσεις.

Ξεσηκώσαμε όλες τις παλιές φανέλες ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Πανιώνιο στο “Παλατάκι” και μπήκαν σε αυτή την διαδικασία με χαρά και οι παίκτες μας… Μερικά μαθήματα για το παρελθόν έχουν πάντα ενδιαφέρον…

Ο Αντώνης Κόνιαρης με το “10” το καλό του Άγγελου Κορωνιού από την σεζόν 2000-01 και ο Απόλλων Τσόχλας με το “9” μίας άλλης εποχής, του αρχηγού του ΠΑΟΚ τη σεζόν 1998-99 Γιώργου Μπαλογιάννη.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος με το “4” του Κλαούντιο Κολντεμπέλα, από την σεζόν 1998-99 και ο Δημήτρης Κατσίβελης με το “14” του Αυστραλού Ματ Νίλσεν από την σεζόν 2004-05. Ο Δημήτρης Κατσίβελης και ο Ματ Νίλσεν υπήρξαν μάλιστα συμπαίκτες στον Ολυμπιακό την σεζόν 2010-11!

Φορέστε τη δική σας ρετρό φανέλα κι ελάτε στο γήπεδο, αύριο στις 16:30 στον αγώνα ΠΑΟΚ-Πανιώνιος…” ανέφερε το post της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο facebook.

paok2

paok3

paok4

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …