Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Οι παίκτες είχαν διάθεση και πάθος…”

“Οι παίκτες είχαν διάθεση και πάθος…”

jackson paok

Ο ΠΑΟΚ μέσα σε διάστημα τριών ημερών πήρε την δεύτερη του νίκη αφού μετά το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό την Κυριακή, κέρδισε την Ορλαντίνα την Τρίτη και διατηρεί τις ελπίδες του για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Ο κόουτς των “ασπρόμαυρων” δήλωσε:

“Ηταν καλή και σημαντική νίκη. Ξέραμε πως ήταν δύσκολο να παίξουμε στο ίδιο επίπεδο, όπως με τον Ολυμπιακό και με τους παίκτες να είναι κουρασμένοι. Στην αρχή κάναμε λάθη δίχως λόγο αλλά οι παίκτες μας είχαν διάθεση και πάθος. Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και γι’ αυτό κερδίσαμε το παιχνίδι”.

Για το ότρι ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές κατά την διάρκεια του αγώνα: “Απλώσαμε παραπάνω το το ρόστερ που έχουμε. Κάποια παιδιά δεν έπαιξαν πολύ με τον Ολυμπιακό, υπάρχουν παιδιά που παίζουν με μεγάλη ενέργεια όπως ο Κρουμπάλι, ο Ζάρας, ο Λίνος και ο Τζόουνς και μας έδωσαν την δυνατότητα να παίξουμε σε υψηλούς ρυθμούς στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ετσι ανοίξαμε την διαφορά και τελικά νικήσαμε εύκολα”.

Για την συνέχεια της διοργάνωσης: “Χρειάζεται να κερδίζουμε. Το επόμενο ματς είναι πολύ σημαντικό. Θα πρέπει να δούμε και τα άλλα ματς του ομίλου. Οσο κερδίζουμε εμείς, είμαστε ζωντανοί. Τα σενάρα θα τα δούμε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές”.

Για την άμυνα: “Εχοντας επιστρέψει όλοι οι τραυματίες, υπάρχει διάθεση και έχουμε βελτιωθεί. Εχουμε πει πως η δική μας ομάδα δεν πρέπει να ξεκινά από κάτι άλλο, πέρα από την άμυνα. Απέναντι στο Λαύριο η άμυνα δεν μας έδωσε την δνατότητα να νικήσουμε. Κάναμε σήμερα 18 λάθη, τα περισσότερα από αυτά ήταν αβίαστα. Αλλά τα παιδιά έδωσαν το κάτι παραπάνω στην ενέργεια. Ειμαστε σε καλό δρόμο στο Champions League και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Προχωράμε και βλέπουμε κάθε ματς στην ώρα του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…