Κεντρική Basket League Άρης “Hρεμία και άμυνα κόντρα στην Ναντέρ…”

“Hρεμία και άμυνα κόντρα στην Ναντέρ…”

aris ivan maras

Ο Άρης είναι πλέον στη Γαλλία καθώς την Τρίτη θα αντιμετωπίσει την Ναντέρ και ο Ιβάν Μάρας μίλησε για τον αγώνα απέναντι στους Γάλλους. Συγκεκριμένα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ:

“Η Ναντέρ 92 είναι ομάδα που παίζει επιθετικό μπάσκετ και χρησιμοποιεί πολύ το τρίποντο. Πολλές φορές δείχνει να είναι… τρελός ο τρόπος, με τον οποίο το κάνουν οι παίκτες της και για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να σταματήσουμε το transition παιχνίδι τους και τα τρίποντά τους. Είναι επιθετικοί και στην άμυνα, γι΄ αυτό θα πρέπει να μην χάσουμε τη συγκέντρωσή μας, να μην κάνουμε λάθη και να μην χάσουμε μπάλες, γιατί αυτό χρησιμοποιούν για να μπορούν να τρέχουν στο ανοικτό γήπεδο. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ για να κερδίσουμε το παιχνίδι”.

Για τον Τζαμάλ Σούλερ: “Είναι εξαιρετικός παίκτης, έχει σημειώσει ρεκόρ στο γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Υπάρχουν πολλοί παίκτες, που έχουν ικανότητα στο ένας εναντίον ενός και παράλληλα είναι καλοί σουτέρ. Ο Σάφαρτζικ είναι εξαιρετικός έξω από τη γραμμή του τρίποντου. Ο Πέτεγουει είναι επίσης καλός, ενώ ο Ινβέρνιτζι από τη θέση “4’”, είναι επικίνδυνος γιατί είναι πολύ καλός σουτέρ”.

Για την ανάγκη να παίξει καλή άμυνα ο Άρης: “Αυτό το παιχνίδι όπως και όλα τα επόμενα θα πρέπει να τα κερδίσουμε με βάση την άμυνά μας. Υπάρχουν καλές ομάδες στο Champions League. Μόνο η Μονακό, ίσως να έχει ξεχωρίσει που δεν έχει γνωρίσει μέχρι τώρα ήττα. Σε όλους τους άλλους ομίλους, όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Η έδρα παίζει ρόλο στον όμιλο μας. Τους κερδίσαμε με διαφορά οκτώ πόντων στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (70-62) και θα πρέπει να το έχουμε κι αυτό στο μυαλό μας, αν και ο στόχος μας είναι η νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…