Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Φαβορί για το Final 4 ο Ολυμπιακός”

“Φαβορί για το Final 4 ο Ολυμπιακός”

martinez

Ο προπονητής της Μπασκόνια, Πέδρο Μαρτίνεθ, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακός ως φαβορί για το Final 4 του Βελιγραδίου, στο περιθώριο των δηλώσεων του για το αυριανό (12/1) παιχνίδι των Βάσκων με τους Πειραιώτες.

“Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση και αυτό σημαίνει πως έχει δυνατούς παίκτες που παίζουν επιθετικά και δυνατά και χωρίς να φοβούνται τα φάουλ. Πολλές ομάδες δεν πέρασαν τους 70 πόντους απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός επίσης έχει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες της EuroLeague, όπως είναι ο Σπανούλης και ο Πριντέζης, οι οποίοι μπορούν να σκοράρουν, αλλά και να δημιουργήσουν για τους συμπαίκτες τους. Είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μία ομάδα, η οποία ξεκάθαρα είναι μία από τις βασικές υποψήφιες για να βρεθεί στο Final Four”, δήλωσε ο Μαρτίνεθ.

“Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε με την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Πρέπει να είμαστε σταθεροί, να παίξουμε καλή άμυνα και να βγάλουμε αιφνιδιασμούς. Δεν πρέπει να επικεντρωθούμε μεμονωμένα σε παίκτες, αλλά σε όλη την ομάδα του Ολυμπιακού.  Πρέπει ως ομάδα να ανταποκριθούμε. Πιστεύω πως έχουμε μία καλή ομάδα και πως μπορούμε να νικήσουμε τον οποιοδήποτε. Είχαμε την ευκαιρία τις τελευταίες τρεις ημέρες να δουλέψουμε σε πράγματα που συνήθως δεν δουλεύουμε. Είμαι ικανοποιημένος με την δουλειά που κάναμε”, πρόσθεσε ο προπονητής της Μπασκόνια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 87-91 (vid)

Χειρότερα δεν μπορούσε να ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός. Υπάρχει ένας τρόπος να σταματήσεις τη …