Κεντρική Elite League Δεσποτάκης: “Έτοιμοι να διεκδικήσουμε το διπλό στη Λευκάδα”

Δεσποτάκης: “Έτοιμοι να διεκδικήσουμε το διπλό στη Λευκάδα”

Δεσποτάκης

Ο Αρκαδικός αντιμετωπίζει αύριο (7/1) εκτός έδρας τη Δόξα Λευκάδας, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2. Η ομάδα του Μάριου Δεσποτάκη έχει δύσκολο έργο, με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να διεκδικήσει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάριος Δεσποτάκης:

Για τον αγώνα με την Δόξα Λευκάδας: ”Η ομάδα έχει δουλέψει τόσο κατά την διάρκεια των εορτών όσο και την εβδομάδα αυτή του αγώνα. Έχουμε δουλέψει σκληρά και καλά και τα παιδιά έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να πάμε και να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να διεκδικήσουμε την νίκη”.

Για τους τομείς που δούλεψε η ομάδα κατά την διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος: ”Σίγουρα ήταν πολλά αυτά που έπρεπε να βελτιώσουμε αλλά και να αλλάξουμε. Σιγά, σιγά γίνεται αυτό ξεκινώντας από την άμυνα. Από κει και πέρα και την επίθεση δουλεύουμε στο να γίνουν λίγο πιο ξεκάθαροι οι ρόλοι αφενός για να δουλέψουμε σύμφωνα με την δική μου φιλοσοφία και αφετέρου για να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε από τον κάθε παίχτη”.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Προδρόμου πρόσθεσε:

Για τον αγώνα με την Δόξα Λευκάδας: ”Έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλες αυτές τις ημέρες πραγματοποιώντας δυνατές προπονήσεις. Είμαστε έτοιμοι για ένα παιχνίδι με τις δικές του ιδιαιτερότητες και θα πάμε στην Λευκάδα και να διεκδικήσουμε την νίκη”.

Για την βοήθεια από τις νέες προσθήκες στην ομάδα: ” Ο προπονητής μας και η διοίκηση είχαν κρίνει πως υπάρχουν κάποια κενά και για αυτό έγιναν δύο προσθήκες. Πρόκειται για δύο πολύ σοβαρά παιδιά που δείχνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν. Είναι έτοιμοι και αυτοί, έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτελέσματα στην Λευκάδα”.

Για το πόσο βοήθησε η διακοπή τον Αρκαδικό στο κομμάτι της δουλειάς και των προπονήσεων: ”Σίγουρα η διακοπή ήταν ευεργετική για εμάς. Κερδίσαμε τον Εθνικό και είχαμε χρόνο μαζί με τις δύο νέες προσθήκες να δουλέψουμε σκληρά έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε μια πολύ σοβαρή και ανταγωνιστική ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…