Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν μας αρέσει να μας κερδίζει κάποιος δύο φορές”

“Δεν μας αρέσει να μας κερδίζει κάποιος δύο φορές”

pasqual

Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να χάνει από κάποια ομάδα δύο φορές, γι’ αυτό και μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι, “καθαρίζοντας” την υπόθεση νίκη από τα πρώτα λεπτά.

“Κάναμε καλή δουλειά απόψε. Παίξαμε σοβαρά, με αυτοσυγκέντρωση. Πρακτικά είμαστε και στα 40 λεπτά στο ίδιο επίπεδο, εκτός από κάποια λεπτά στο δεύτερο δεκάλεπτο που δε ήμαστε αυτοί που έπρεπε. Αν έπρεπε να πω κάποια αρνητικά, θα ήταν κάποιοι αιφνιδιασμοί, στους οποίος χάσαμε εύκολα καλάθια. Παίξαμε με μια ομάδα που μας απέκλεισε στο Κύπελλο και θέλω να της ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέχεια. Η ΑΕΚ δεν είχε χάσει εντός έδρας μέχρι σήμερα, άρα είμαστε χαρούμενοι που την κερδίσαμε.

Το βασικό κίνητρο είναι ότι έχουμε σεβασμό για την ΑΕΚ και έπρεπε να παίξουμε σοβαρά. Δεν μας αρέσει να μας κερδίζει κάποιος δύο φορές, γι’ αυτό βγήκαμε στο γήπεδο αποφασισμένοι να κερδίσουμε”.

Για το αν έχει κριθεί η πρωτιά στην κανονική περίοδο: “Δεν έχω τέτοια πράγματα στο μυαλό μου. Μόνο τα επόμενο παιχνίδι. Αυτό που ξέρω είναι οι επόμενοι αγώνες. Την άλλη Δευτέρα έχουμε δύσκολο παιχνίδι με το Λαύριο, που μου αρέσει πολύ ως ομάδα. Μετά τη Φενερμπαχτσε έχουμε την ΤΣΣΚΑ, οπότε δεν μπορώ να βλέπω τόσο μακριά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…