Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Δεν είχαμε ενέργεια και συγκέντρωση…”

“Δεν είχαμε ενέργεια και συγκέντρωση…”

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παραδέχτηκε πως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος του Ολυμπιακού και στάθηκε στο ότι η ομάδα του δεν είχε την απαιτούμενη ενέργεια. Συγκεκριμένα είπε:

“Μπράβο στον ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σε όλο το ματς και το ήθελε πιο πολύ. Δεν είχαμε συγκέντρωση και ενέργεια. Αρχίσαμε πολύ άσχημα και όταν προσπαθούσαμε να κάνουμε κάτι, δεν το πετυχαίναμε λόγω έλλειψης συγκέντρωσης και λόγω ενέργειας. Την Παρασκευή είχαμε παίξει Ευρωλίγκα και τώρα παίξαμε Κυριακή. Οι συνθήκες της προετοιμασίας δεν ήταν ίδιες για τις δύο ομάδες”.

Για το αν χάθηκε το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς: “Μπορεί να χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας… Δεν το κοιτάμε αυτό. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε, όταν έρθει η ώρα όταν είναι πλήρης”.

Για το ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειχναν εκνευρισμένοι στο παιχνίδι: “Οταν δεν πάει καλά το ματς, τι θέλετε, να είναι ήρεμοι οι παίκτες; Αυτό συμβαίνει σε όλες τις ομάδες”.

Για τον ΠΑΟΚ:  “Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, είχε μεγαλύτερη ενέργεια και φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ έχει ισχυρό σύνολο, παλεύει τα ματς και μπράβο του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λαρεντζάκης, η επιστροφή!

Με ένα καλό νέο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μι…