Κεντρική Διεθνή Αλόνσο:”Διαφορετικό το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο “Νίκος Γκάλης”

Αλόνσο:”Διαφορετικό το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο “Νίκος Γκάλης”

sito alonso

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα(21:00, 11/1) για την 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.Ο προπονητής των “μπλαουγκράνα” μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στους “πρασίνους”.Μεταξύ άλλων ο Σίτο Αλόνσο στάθηκε στην βελτίωση του “τριφυλλιού” από το πρώτο παιχνίδι,στον παράγοντα “Νίκος Γκάλης” αλλά και στην αυτοπεποίθηση των σουτέρ του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Σίγουρα, θα δούμε ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό της πρεμιέρας, η βελτίωση του Παναθηναϊκoύ έπειτα από εκείνο το ματς είναι απίστευτη. Πρόκειται για μία ομάδα που ουσιαστικά δεν δίνει καμία ευκαιρία στις ομάδες που υποδέχεται εντός έδρας. Έχει πάρει ακόμη και τα κλειστά ματς. Οι αριθμοί που έχει στην έδρα του ο Παναθηναϊκός λένε τα πάντα για τη δυσκολία του αγώνα».

Το πιο επικίνδυνο πράγμα δεν είναι η ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, αλλά η ίδια η ομάδα του Παναθηναϊκού που τα πάει πολύ καλά και είναι πολύ σοβαρή στις αμυντικές λεπτομέρειες. Δεν έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση, αλλά ακόμη κι όταν έχει, καταφέρνει να κρατά το ρυθμό.

Πολλές φορές, το σκορ ανεβαίνει πάνω από τους 85 πόντους κι αυτό δείχνει ότι είναι κι επικίνδυνοι επιθετικά. Η αυτοπεποίθηση που έχουν οι σουτέρ της ομάδας είναι διαφορετική, όταν παίζει εντός έδρας. Εκτός αυτών, όταν χρειάζονται στήριξη από το κοινό, υπάρχει μεγαλύτερη πίεση σε σχέση με άλλες έδρες.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…