Κεντρική NBA All Star Game 2018: Γράφει ιστορία ο Αντετοκούνμπο! Σάρωσε στην ψηφοφορία [pics]

All Star Game 2018: Γράφει ιστορία ο Αντετοκούνμπο! Σάρωσε στην ψηφοφορία [pics]

giannis antetokounmpo

Ελληνικό χρώμα θα έχει και το φετινό All Star Game του NBA. Ο καλύτερος πρεσβευτής της χώρας μας στο εξωτερικό, Γιάννης Αντετοκούνμπο, θα δώσει το “παρών” στη γιορτή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Λος Άντζελες στις 18 Φεβρουαρίου.

Το NBA ανακοίνωσε επίσημα τα ξημερώματα της Παρασκευής τις βασικές πεντάδες του All Star Game 2018, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι βασικός στην Ανατολή για δεύτερη σερί σεζόν. Ο Έλληνας φόργουορντ συγκέντρωσε 2.530.211 ψήφους κι ήρθε δεύτερος στην περιφέρεια του, πίσω μόνο από τον Λεμπρόν Τζέιμς (2.638.294), αλλά και δεύτερος συνολικά, μιας και κανείς παίκτης της Δύσης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τους δύο παίκτες.

Ο Λεμπρόν κι ο Αντετοκούνμπο πήραν τις ίδιες ψήφους στην ψηφοφορία των Media (99 ψήφοι), ενώ ο Έλληνας φόργουορντ προσπέρασε τον Βασιλιά στις ψήφους των παικτών (226 έναντι 220).

Οι βασικές πεντάδες του All Star Game

Ανατολή: ΛεΜπρόν (Καβαλίερς), Αντετοκούνμπο (Μπακς), Εμπίντ (Σίξερς), Ίρβινγκ (Σέλτικς), ΝτεΡόζαν (Ράπτορς)

Δύση: Κάρι (Ουόριορς), Ντουράντ (Ουόριορς), Χάρντεν (Ρόκετς), Ντέιβις (Πέλικανς), Κάζινς (Πέλικανς).

Να σημειωθεί ότι η διαδικασία δεν είναι ίδια με την περσινή. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι απαραίτητο ότι θα αγωνιστεί στο πλευρό του Λεμπρόν Τζέιμς. Οι αρχηγοί της Ανατολής και της Δύσης, Λεμπρόν Τζέιμς και Στεφ Κάρι, θα επιλέξουν ποιοι θα είναι οι συμπαίκτες τους, πράγμα που σημαίνει ότι ο Αντετοκούνμπο μπορεί να αγωνιστεί με την παρέα του Κάρι, ο οποίος ήρθε πρώτος στη Δύση με 2.379.494 ψήφους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …