Κεντρική Elite League “Ακόμα ένας τελικός για Δούκα”

“Ακόμα ένας τελικός για Δούκα”

aggelou

Ο Δούκας υποδέχεται αύριο (20/1) τον Ερμή Αγιάς, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2, με την ομάδα του Γιάννη Γιαννόπουλου να καλείται να πάρει το θετικό αποτελέσματα στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο βοηθός του κόουτς Γιαννόπουλου, Κώστας Αγγέλου, δήλωσε για το παιχνίδι με τον Ερμή: “Η αναμέτρηση που έχουμε το Σάββατο με τον Ερμή Αγιας είναι για την ομάδα μας ένας ακόμη τελικός. Πρόκειται για μία ομάδα η οποία διαθέτει ιδιαίτερα έμπειρους αθλητές, ενώ παράλληλα εμφανίζει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο στο φετινό πρωτάθλημα, με μεγάλη συνοχή και ομοιογένεια λόγω και της συνύπαρξης των περισσότερων παικτών από την περσινή χρονιά.

Αυτό και μόνο κάνει το έργο μας ακόμη δυσκολότερο ωστόσο, εμείς έχουμε δείξει φέτος ότι υπάρχει το σθένος αλλά και οι δυνατότητες για να ανταπεξέλθουμε έναντι τέτοιων αντιπάλων, όπως φάνηκε και στα παιχνίδια με τον Ηρακλή και τη Λευκάδα.

Με βοηθό και την τύχη, που μας έχει γυρίσει την πλάτη ορισμένες φορές φέτος, αλλά και το υψηλό κίνητρο των αθλητών μας για μία νίκη πού θα μας φέρει λίγο πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, πιστεύω και ελπίζω σ ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…