Κεντρική ΓΣΛ Φάρος “Αυτή την στιγμή έχουμε αδυνατίσει σαν ρόστερ”

“Αυτή την στιγμή έχουμε αδυνατίσει σαν ρόστερ”

thanasis skourtopoulos

Πιο “αδύνατο” είναι το ρόστερ του ΓΛ Φάρου σε σχέση μ΄αυτό στην αρχή της χρονιάς, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό για τη δωδέκατη αγωνιστική της Βasket League. Για το παιχνίδι ανέφερε ότι οι “ερυθρόλευκοι” ήθελαν να αντιδράσουν και το έκαναν κόντρα στην ομάδα του.

Αναλυτικά:

“Ήταν ένα παιχνίδι ειδικού ενδιαφέροντος για εμάς. Αυτή την στιγμή έχουμε “αδυνατίσει” σαν ρόστερ. Έχουμε μόνο δέκα παιδιά να παρατάξουμε και χρησιμοποιούμε τα οκτώ από αυτά. Όπως καταλαβαίνεται απέναντι στον Ολυμπιακό δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά. Παρ’ όλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε, λειτουργήσαμε καλύτερα και βγάλαμε και εμείς κάποιος ωραίες φάσεις. Παίξαμε καλύτερα και αυτό κρατάμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια.

Σίγουρα ο Ολυμπιακός μετά το παιχνίδι στην Μπασκόνια ήθελε να αντιδράσει. Την Τρίτη έχει ακόμα ένα δύσκολο ματς όπως είναι όλα στην Ευρωλίγκα. Σίγουρα εκεί έχει εστιάσει. Κάνει μεγάλο προσπάθεια και του εύχομαι καλή επιτυχία. Να είναι τα παιδιά δυνατά και να πετύχουν τους στόχους του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Παπαμακάριου

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αποφάσισε ύστερα από μία μεγάλη καριέρα να αποσυρθεί από την ενεργό…