Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Βρήκαμε την αυτοπεποίθηση μας”

“Βρήκαμε την αυτοπεποίθηση μας”

aris lykogiannis kolossos rodou

Το παιχνίδι με τον ΓΣΛ Φάρο βασάνιζε το μυαλό των παικτών του Κολοσσού Ρόδου, γιατί είχε μπει το “πρέπει” και τελικά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Ο προπονητής της ομάδας της Ρόδου, Θανάσης Σκουρτόπουλος, σημείωσε ότι οι παίκτες του βρήκαν σήμερα την αυτοπεποίθηση τους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Ήταν ένα παιχνίδι που πιο πολύ βασάνισε το μυαλό μας, γιατί είχε μπει το “πρέπει”. Είναι από αυτά που πρέπει να τα κερδίσεις στο γήπεδό σου. Προερχόμασταν από ένα σερί, που δεν θα έλεγα ότι κάποια από τις ήττες δεν ήταν φυσιολογική, αλλά είχε κλονιστεί η αυτοπεποίθησή μας. Ειδικά στον τομέα της επίθεσης και του περιφερειακού σουτ.

Σήμερα βρήκαμε την αυτοπεποίθησή μας και σουτάραμε καλά. Είχαμε 46% τρίποντα, 26 ασίστ και γενικά πήραμε λύσεις από πολλά παιδιά. Κερδίσαμε, κάναμε καλή εμφάνιση και πήραμε μία καλή διαφορά. Αυτό ήταν και το ζητούμενο. Από ‘κει και πέρα, μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, το ζητούμενο είναι να βρούμε νίκες για να τον κλείσουμε καλά. Γιατί, ο δεύτερος έχει πάρα πολλά παιχνίδια στο γήπεδό μας, όπου πιστεύω ότι θα ανακάμψουμε και θα πετύχουμε τον στόχο μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…