Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Βγάζει ενέργεια η Λούντβιγκσμπουργκ, να προσέξουμε τα ριμπάουντ”

“Βγάζει ενέργεια η Λούντβιγκσμπουργκ, να προσέξουμε τα ριμπάουντ”

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την Τετάρτη την Λούντβιγκσμπουργκ θέλοντας να πάρει το δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα στο Champions League μετά την νίκη επί της Βέντσπιλς. Πριν την έναρξη της προπόνησης της Τρίτης, ο Λίνος Χρυσικόπουλος ανέφερε στη Nova:

“Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι μας. Με νίκη μεγαλώνουμε κι άλλο τις πιθανότητες μας για την πρόκριση. Αγωνιστικά είμαστε διαφορετικοί σε σχέση με τον πρώτο γύρο. H Λούντβιγκσμπουργκ παίζει με μεγάλη ενέργεια και αυτή είναι η διαφορά με άλλες ομάδες. Αν καταφέρουμε να ισορροπήσουμε αυτό το κομμάτι, θα έχουμε καλές πιθανότητες για την νίκη.  Πρόκειται για μια σταθερά καλή ομάδα και αυτός είναι ο λόγος που εμφανίζει τόσο καλό ρεκόρ νικών και ηττών. Ο σημαντικότερος παράγοντας που πρέπει να προσέξουμε είναι τα ριμπάουντ. Νομίζω είναι πρώτη στην διοργάνωση σε αυτόν τομέα και θα πρέπει να κοντρολάρουμε αυτό το μέρος του παιχνιδιού”.

Για τις βοήθειες που παίρνει ο ΠΑΟΚ από τους Ελληνες παίκτες: “Ο γηγενής κορμός είναι σημαντικός. Εχουμε καλούς Ελληνες παίκτες. Είναι σημαντικό που έχουμε όλους τους παίκτες να είναι ενεργοποιημένοι και αυτός είναι ο λόγους που παίζουμε πιο καλά”.

Για το ότι έπαιξε 42 λεπτά κόντρα στον Κόροιβο: “Πρώτη φορά είναι που παίζω τόσο…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…