Κεντρική NBA “Βασιλιάς” ο ΛεΜπρόν, 13 σερί νίκες για τους Καβς! (vid)
NBA

“Βασιλιάς” ο ΛεΜπρόν, 13 σερί νίκες για τους Καβς! (vid)

lebron james dwyane wade 1

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς δεν πατούσαν καλά στο παιχνίδι εναντίον των Σακραμέντο Κινγκς, με τη διαφορά να εκτείνεται ακόμη και στους 14 πόντους υπέρ των φιλοξενούμενων. Το σερί των 12 νικών είχε τεθεί πλέον σε κίνδυνο αλλά εκεί που το Κλίβελαντ μοιάζει πλέον ανίσχυρο, υπάρχει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, πάντα έτοιμος να δώσει απαντήσεις.

Ο “βασιλιάς” διανύει μια από τις κορυφαίες σεζόν της καριέρας του και φρόντισε να το αποδείξει για πολλοστή φορά, τελειώνοντας το ματς με 32 πόντους, 11 ριμπάουντ, 9 ασίστ και 5/8 τρίποντα, έχοντας εμφανώς βελτιωθεί από μακρινή απόσταση. Κανένα καλάθι του, όμως, δεν ήταν σημαντικότερο από το “φονικό” τρίποντο έπειτα από step-back, το οποίο έβαλε μπροστά την ομάδα του Οχάιο με 100-95, 15.8” πριν από το τέλος.

https://twitter.com/BleacherReport/status/938593428811612165

Με ένα μπαράζ από δυναμικά drive προς το καλάθι, καθώς και με εξαιρετική ευστοχία από μακριά, ειδικά στην 3η περίοδο, ο Τζέιμς δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, παραμένοντας ο μόνος ανταγωνιστής του Τζέιμς Χάρντεν για το βραβείο του MVP.

Η φάση που ευστόχησε στο τρίποντο, μάλιστα, ήταν προϊόν δικής του έμπνευσης, καθώς ο ίδιος υπέδειξε στον Τάιρον Λου την εν λόγω διάταξη, η οποία αποκαλείται συμβολικά “Σικάγο“. Ως έμπνευση του ονόματος στάθηκε το buzzer-beater που είχε πετύχει εναντίον των “ταύρων” στα πλέι-οφ του 2015.

Τα highlights του Τζέιμς

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…