Κεντρική Γ' Εθνική Τζέμης:”Πρώτα σώζεις την παρτίδα και μετά την κερδίζεις”

Τζέμης:”Πρώτα σώζεις την παρτίδα και μετά την κερδίζεις”

Θανάσης Τζέμης

Ο Θανάσης Τζέμης αναφέρθηκε στην εντός έδρας νίκη του ΚΑΟΜ επί του Έσπερου ΑΟΠΑ,αλλά και στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής.

Ο Θανάσης Τζέμης μεταγράφηκε το καλοκαίρι στον ΚΑΟΜ με σκοπό να ενισχύσει την ομάδα στους ψηλούς,στην πρώτη του συμμετοχή στην Γ εθνική.Μετά την νίκη της ομάδας του κόντρα στους Πατρινούς ο Τζέμης παραδέχθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα:”Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και παίζαμε με μια νεανική και φρέσκια ομάδα. Παίζοντας όμως στην έδρα μας, για εμάς, δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη η οποία ήρθε έστω και δύσκολα.”Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις.

Είστε νέα ομάδα στις εθνικές κατηγορίες, ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας και οι δικοί σου;
“Όταν ξεκινάς ένα πρωτάθλημα πρώτα σώζεις την παρτίδα και μετά την κερδίζεις. Είμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας κι αυτό δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει. Οι προσωπικοί μου στόχοι έχουν να κάνουν με τους στόχους της ομάδας.”

Πώς βλέπεις συνολικά το πρωτάθλημα μέχρι τώρα, αυτές τις πρώτες δέκα αγωνιστικές;
“Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα με πολλές καλές ομάδες. Σημαντικά ενισχυμένες θα έλεγα είναι οι ομάδες της επαρχίας κι αυτό κάνει πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.”

Οι ευχές σου για την έλευση του νέου έτους;
“Εύχομαι η καινούρια χρονιά να φέρει αγάπη και υγεία σε όλο τον κόσμο. Να είναι μια χρονιά δημιουργική γεμάτη χαμόγελο και όμορφες στιγμές.”

Ενώ, ο κόουτς της ομάδας,Στέλιος Σταϊκόπουλος,είπε:”Για άλλη μία φορά βασιστήκαμε στο μεγάλο βάθος του πάγκου, στο κράμα εμπειρίας, ταλέντου, και νεανικού ενθουσιασμού, αλλά και στο σωστό διάβασμα του αντιπάλου. Η αλήθεια είναι πως μερικές αποφάσεις των διαιτητών δημιούργησαν εκνευρισμό στην ομάδα μας. Όμως, δείξαμε χαρακτήρα και γυρίσαμε το παιχνίδι, όταν βρεθήκαμε πίσω με επτά πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο. Η ομάδα μας έβγαλε πάθος, ενέργεια και μαχητική ψυχή, κάνοντας ένα επιμέρους +18 στα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα απέναντι σε μια ανταγωνιστική και αξιόμαχη ομάδα όπως ο Έσπερος. Η ομάδα μας χτίστηκε για να μάχεται και αυτό πρέπει να κάνει σε κάθε παιχνίδι. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους. Με υγεία πάνω από όλα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National league 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Σπουδαίες νίκες για Ηλυσιακό και Πικέρμι. Δείτε τα αποτελέσματα των play off. Σε ένα συγκλ…