Κεντρική Elite League “Θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια”

“Θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια”

dinos difadis ntifantis doukas

Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι με το αήττητο Περιστέρι ο παίκτης του Δούκα, Ντίνος Ντιφαντής, ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων για την όγδοη αγωνιστική της Α2. Ο Έλληνας σέντερ τόνισε ότι θα παλέψουν με νύχια και με δόντια, για να καταφέρουν να πάρουν το ροζ φύλλο.

Αναλυτικά:

“Καθώς πλησιάζουμε στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, το έργο της ομάδας μας μόνο εύκολο δεν είναι καθώς το Σάββατο θα αντιμετωπίσουμε το Περιστέρι. Μια ομάδα πλήρης, αήττητη και κατά τη γνώμη μου η καλύτερη στην κατηγορία όπως αποδεικνύεται και από τον βαθμολογικό πίνακα. Σημεία κλειδιά του αγώνα θα είναι η αμυντική μας συνοχή καθώς πρέπει να περιορίσουμε τις επιθετικές λύσεις του Περιστερίου, να μην κάνουμε αβίαστα λάθη και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ.

Όπως και τα προηγούμενα παιχνίδια έτσι και αυτό με το Περιστέρι έχει τη δική του κρισιμότητα. Χρειαζόμαστε το ροζ φύλλο αγώνα τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο και για το γόητρο μας. Πρέπει να αντιστρέψουμε την αρνητική μας εικόνα καθώς δεν μας αντιπροσωπεύει ως ομάδα σαν σύνολο. Θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια για τη νίκη και είμαι σίγουρος ότι στο πλευρό μας θα έχουμε και πάλι τον υπέροχο κόσμο μας που τον χρειαζόμαστε. Είναι η δύναμη μας και αποτελεί την προέκταση του πάγκου μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…