Κεντρική Basket League ΑΕΚ Τα “κιτρινόμαυρα” εισιτήρια για Βενέτσια

Τα “κιτρινόμαυρα” εισιτήρια για Βενέτσια

delroy james aek

Στη διάθεση των φίλων της ΑΕΚ είναι τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τη Βενέτσια για το Basketball Champions League. H “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ ενημέρωσε τον κόσμο της Ένωσης από που θα προμηθευτούν τα εισιτήρια τους για την αναμέτρηση με την ιταλική ομάδα.

Αναλυτικά:

“Η “Βασίλισσα” αγωνίζεται αύριο (12/12) στο Βasketball Champions League με την Εστουντιάδες στη Μαδρίτη, αλλά η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με Βενέτσια ξεκίνησε…

Την Τετάρτη (20/12) και ώρα 21:30, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Ιταλίας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του BCL. Οι οπαδοί της ΑΕΚ μπορούν να σπεύσουν άμεσα για την αγορά εισιτηρίων, αφού η διάθεσή τους ξεκίνησε διαδικτυακά, αλλά και από τα Γραφεία της ΑΕΚ B.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Τα εισιτήρια ξεκινούν από 5 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

  • Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html
  • Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων) από τις 10:00 έως τις 18:00, και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια 3 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
  • Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΔΕΝ θα απαιτηθεί η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ υπέρ της Ερασιτεχνικής για την αγορά των εισιτηρίων στους αγώνες των ομίλων του Basketball Champions League”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…