Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Στο χέρι μας η πρόκριση…”

“Στο χέρι μας η πρόκριση…”

apollon

Ο Απόλλων Τσόχλας πρωταγωνίστησε σε μια ιδιαίτερη φάση του αγώνα Γκαζιαντέπ-ΠΑΟΚ καθώς πέτυχε… τετράποντο (τρίποντο και φάουλ) διαμορφώνοντας το 55-59 υπέρ των “ασπρόμαυρων”. Ο Ελληνας παίκτης μίλησε μεταξύ άλλων για το “ανέβασμα” της απόδοσης του “Δικεφάλου” αλλά και για το θέμα της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League. Συγκεκριμένα είπε:

Για το ματς με την Γκαζιαντέπ: “Έπαιξε σημαντικό ρόλο η θέλησή μας για την νίκη. Ήμασταν αποφασισμένοι και είχαμε κάνει καλή προετοιμασία για το ματς. Εάν χάναμε, θα ήταν δύσκολα τα πράγματα, όμως διατηρήσαμε τις ελπίδες μας για πρόκριση.

Είμαστε πολύ καλά ψυχολογικά, ακόμα κι αν δεν παίζουμε τόσο καλά. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει καλύτερα και να παίρναμε μεγαλύτερη διαφορά. Παρ’ όλα αυτά, διαχειριστήκαμε την πίεση στο τέλος και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη”

Για το γεγονός ότι κάθε παίκτης του ΠΑΟΚ δείχνει να έχει προσαρμοστεί στον αγωνιστικό ρόλο του: “Η ομάδα έχει μπει σε καλό δρόμο, έχουμε αποδεχθεί τους ρόλους μας και είμαστε σε καλό κομμάτι. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι γιατί η χρονιά είναι μεγάλη”.

Για το θέμα της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League: “Θεωρώ ότι ακόμα έχουμε ελπίδες. Πήγαμε στην Τουρκία με αυτόν τον στόχο, να διατηρήσουμε αυτές τις ελπίδες… Δεν ξέρουμε τι αποτελέσματα θα έχουν η Σαλόν και η Βέντσπιλς που βρίσκονται μπροστά μας, αλλά θα παίξουμε και με τις δύο κι αν κάνουμε μόνο νίκες, είναι στο χέρι μας”.

Για τα θετικά στοιχεία του ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό: “Βρήκαμε το ρυθμό μας, τους ρόλους και ξεπεράσαμε κάποια προβλήματα. Είμαστε πιο γεμάτοι πλέον, όλοι οι παίκτες είναι παρόντες και είχαμε λιγότερους τραυματισμούς. Στην αρχή είχαμε κάποια προβληματάκια, στην συνέχεια δείξαμε χαρακτήρα, ήταν ένα δύσκολο κομμάτι και πιστεύω τα καταφέραμε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε με την ίδια διάθεση, να δουλεύουμε για να συνεχίσουμε να κάνουμε νίκες”.

Για τον αυξημένο ρόλο των νεαρών παικτών: “Είναι πολύ ευχάριστο αυτό που γίνεται, το είχα πει και πέρυσι με τους Κόνιαρη και Χρυσικόπουλο, όταν έκαναν ένα τρομερό ξεπέταγμα. Φέτος αυτό συνεχίζεται με ακόμα περισσότερα παιδιά. Ο Βασίλης (σ.σ. Χαραλαμπόπουλος) ξεπερνάει τον τραυματισμό του και δείχνει ένα μικρό κομμάτι από όσα μπορεί να προσφέρει, όπως και ο Καρράς έχει προσφέρει πάρα πολλά. Είναι πολύ θετικό ο κόσμος να βλέπει νέα πρόσωπα, είναι θετικό και για τον ΠΑΟΚ αλλά και για το ελληνικό μπάσκετ”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …