Κεντρική NBA Σε τρομερή φόρμα ο Μπράντλεϊ Μπιλ (vid)
NBA

Σε τρομερή φόρμα ο Μπράντλεϊ Μπιλ (vid)

bradley beal wizards 1

 

Ο Τζον Γουολ βρέθηκε στο “καναβάτσο” για 7ο σερί παιχνίδι, με τον Μπράντλεϊ Μπιλ να πρέπει να ηγηθεί ξανά των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς και να αποτελέσει μια μόνιμη πηγή κινδύνου για τους Φοίνιξ Σανς. Δύο μέρες μετά την επική εμφάνιση και τους 51 πόντους κόντρα στο Πόρτλαντ, ο 24χρονος σούτινγκ γκαρντ έκανε ξανά το “θαύμα” του.

Συγκεκριμένα, ο Μπιλ σκόραρε 34 πόντους, συμβάλλοντας τα μέγιστα, ώστε οι Γουίζαρντς να “αποδράσουν” από την έρημο του Φοίνιξ με 109-99. Οι 85 πόντοι που έχει σημειώσει, μάλιστα, ο Μπιλ σε διάστημα 2 παιχνιδιών είναι οι περισσότεροι τα τελευταία 11 χρόνια, όσον αφορά τους Γουίζαρντς, από τότε που ο Γκίλμπερτ Αρίνας είχε πετύχει την ίδια επίδοση!

Ο Μπιλ είχε συνολικά 13/22 σουτ και 7/9 βολές σε 36 λεπτά συμμετοχής, με 4 ασίστ και 0 λάθη στην αναμέτρηση! Αγωνιζόμενος σαν πόιντ-γκαρντ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο “μπόμπερ” των φιλοξενούμενων έκανε τρομερή δουλειά στα πικ-εν-ρολ, δίνοντας έμφαση σε ελεύθερα σουτ από μέση απόσταση. Βλέποντας ότι δεν βρίσκεται σε καλή μέρα από το τρίποντο (1/5), χρησιμοποιούσε ιδανικά το σώμα του, ώστε να απαλλαχθεί από τον αντίπαλο και έφτιαχνε το δικό του σουτ, με μια ποικιλία από step-back.

Τα highlights του Μπιλ

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…