Κεντρική ΓΣΛ Φάρος Προανήγγειλε μεταγραφή ο Σκουρτόπουλος!

Προανήγγειλε μεταγραφή ο Σκουρτόπουλος!

Την απόκτηση ενός παίκτη προανήγγειλε ο προπονητής του ΓΣΛ Φάρου, Θανάσης Σκουρτόπουλος, μετά την ήττα της ομάδας του από το Ρέθυμνο. Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε ότι βρίσκονται σε επαφές και μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να έχει προχωρήσει η ομάδα σε μεταγραφή.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Υπάρχουν κάποιες ανακατατάξεις στην ομάδα, ο ένας βοηθός προπονητής ο Γιάννης Διαμαντάκος πάει στο Αγρίνιο διότι του πρόσφερε καλύτερες συνθήκες δουλειάς και είναι λογικό. Ο κ. Μουρατίδης δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσει είναι δικό του θέμα, αλλά δεν είναι κάτι που εφάπτεται με την ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι. Είναι περισσότερο το διοικητικό κομμάτι και πρέπει να συζητήσουν για να βρούμε λύση. Εμείς χρειαζόμαστε βοήθεια σε πολλά πράγματα. Το αγωνιστικό και προπονητικό κομμάτι πηγαίνει καλά. Θέλουμε λίγο καλύτερη οργάνωση για να μην αναγκαζόμαστε εμείς να ασχολούμαστε με πράγματα που δεν είναι το δικό μας κομμάτι.

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να βρούμε βοηθό προπονητή, φροντιστή, αν χρειαστεί τιμ μάνατζερ και σίγουρα έναν παίκτη. Δεν γίνεται αλλιώς, πρέπει να προχωρήσουμε. Νομίζω θα τα καταφέρουμε, είμαστε σε επαφές και μέχρι την Δευτέρα πιστεύω θα λυθούν όλα. Σε ότι αφορά τον παίκτη θέλουμε έναν και καλό σίγουρα“.

Για το παιχνίδι σημείωσε: “Δυστυχώς χάσαμε ένα εντός έδρας παιχνίδι που δεν έπρεπε να χάσουμε για να μείνουμε στον στόχο μας και με τον τρόπο αυτό χάνουμε ουσιαστικά το αβαντάζ της νίκης μας με την Κύμη εκτός έδρας. Το παιχνίδι το προσεγγίσαμε λάθος, έπρεπε να είμαστε σκληροί στην άμυνα και από εκεί να δημιουργήσουμε την ευκαιρία για να πάρουμε τη νίκη. Αντιθέτως, εκεί παρουσιαστήκαμε νωθροί, χωρίς ενέργεια και με πολλά λάθη τακτικής σε σχέση με αυτά που είχαμε δουλέψει. Μετά με την επίθεση πήγαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και παρότι κάναμε μεγάλο σκορ, δυστυχώς δεν το υποστηρίξαμε με την άμυνα οπότε το αποτέλεσμα είναι μηδενικό. Δεν έχω να πω κάτι στα παιδιά, είχαμε δουλέψει καλά, σήμερα περιμέναμε κάτι παραπάνω, δεν έγινε και συνεχίζουμε.

Ήταν 15 μέρες δύσκολες για εμάς, απουσίασα εγώ 8 μέρες με την Εθνική, όπως και τρία παιδιά με τις Εθνικές ομάδες, και η συνοχή χάθηκε διότι δεν είμαστε η ομάδα με τόσες πολλές λύσεις. Από την άλλη χρειαζόμαστε μια μικρή ενίσχυση για να υπάρχει καλύτερο ροτέισον και λίγη περισσότερη εμπειρία για να διεκδικούμε τα δύσκολα παιχνίδια. Θεωρώ ότι θα αντεπεξέλθουμε, θα συνεχίσουμε την δουλειά με μεγαλύτερη οργάνωση, να καταφέραμε να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε μέχρι τα Χριστούγεννα ώστε να έχουμε κάνει έναν καλό πρώτο γύρο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Παπαμακάριου

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αποφάσισε ύστερα από μία μεγάλη καριέρα να αποσυρθεί από την ενεργό…