Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Πρίντεζης: “Όχι άλλη απώλεια στο ΣΕΦ”

Πρίντεζης: “Όχι άλλη απώλεια στο ΣΕΦ”

printezis2

Ο Γιώργος Πρίντεζης έδωσε το “παρών” στη συνέντευξη Τύπου για την ανανέωση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τη “Menarini Group” ως το 2019 κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

“Η Ρεάλ είναι μία μεγάλη ομάδα που θα θέλει να αντιδράσει. Μπορεί να έχει πολλούς τραυματισμούς, αλλά έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν την ζημιά. Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε από τις συνεχόμενες νίκες μας. Δεν είναι τελικός, υπάρχει αρκετός δρόμος, αλλά μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό δεν θέλουμε να έχουμε κάποια άλλη απώλεια στο γήπεδό μας”, τόνισε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Για το αν τα προϊόντα της Menarini θα βοηθήσουν την ομάδα του στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης, δήλωσε: “Δεν ξέρω πώς να απαντήσω για να μην παρερμηνευτεί. Είμαστε τυχεροί. γιατί έχουμε ένα τιμ που ελέγχει τα πάντα. Εχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στους γιατρούς και στον γυμναστή της ομάδας και είμαι σίγουρος πως για να φτάσει αυτό το προϊόν στα χέρια μας, θα είναι πολύ καλό”.

Τέλος, ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού ανέφερε: “Από την πλευρά των αθλητών είναι πολύ σημαντικό να έχουμε εταιρείες δίπλα μας και να μας στηρίζουν. Εμείς κάνουμε ό,τι καλύτερο για να πετύχουμε τους στόχους. Ευχαριστούμε την εταιρεία και μακάρι η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί για πολλά ακόμα χρόνια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…