Κεντρική ΓΣΛ Φάρος Παπαμακάριος: “Μία από τις πιο άτυχες ομάδες το Ρέθυμνο”

Παπαμακάριος: “Μία από τις πιο άτυχες ομάδες το Ρέθυμνο”

papamakarios

Ως μία από τις πιο άτυχες ομάδες του πρωταθλήματος χαρακτήρισε το Ρέθυμνο ο Μανώλης Παπαμακάριος, μιλώντας για την εντός έδρας αναμέτρηση του ΓΣΛ Φάρου με τους Κρητικούς για την 7η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:
“Περίοδο μίνι προετοιμασίας μπορούμε να χαρακτηρίσουμε αυτές τις δύο εβδομάδες που πέρασαν. Η διακοπή μας έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουμε αρκετά, έστω κι αν απουσίαζε ο coach Σκουρτόπουλος. Βέβαια έλειπε για καλό σκοπό και μας έκανε υπερήφανους όπως και τα υπόλοιπα παιδιά της Εθνικής.

Αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά πως το ελληνικό μπάσκετ έχει βάθος, έχει ταλέντο και υπάρχει μεγάλη αγάπη για την Εθνική μας. Οι υποχρεώσεις όμως της Εθνικής ολοκληρώθηκαν και πλέον όλοι στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Εμείς έχουμε μπροστά ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι. Το Ρέθυμνο θεωρώ πως είναι από τις πιο ατυχές ομάδες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ενώ διαθέτει καλή ομάδα, δεν έχει πάρει τα αποτελέσματα που θέλει και χρειάζεται μεγάλη προσοχή το ματς.

Είναι πολύ σημαντικό που μετά τη διακοπή παίζουμε εντός έδρας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας ξανά, μαζί να προσπαθούμε για τη νίκη. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και ελπίζω στο τέλος να είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Παπαμακάριου

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αποφάσισε ύστερα από μία μεγάλη καριέρα να αποσυρθεί από την ενεργό…