Κεντρική Β' Εθνική Πάνοπλος για το 8-1

Πάνοπλος για το 8-1

xarilaos trikoupis

Με χαλαρή πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του Χαρίλαου Τρικούπη ενόψει του αυριανού εντός έδρας παιχνιδιού με τον Ερμή Λαγκαδά για την 9η αγωνιστική του ομίλου του Βορρά της Β’Εθνικής.

Σημαντικά προβλήματα για το κόουτς Δημητριάδη και το επιτελείο του δεν υπάρχουν, καθώς και ο Μουράτογλου που δεν αγωνίστηκε τη προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στους Μαχητές φαίνεται να ξεπερνάει το τραυματισμό που αντιμετώπιζε και θα είναι και αυτός αύριο κανονικά στη δωδεκάδα.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 7-1 και θέλει αύριο να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένοντας στη κορυφή της βαθμολογίας. Η ψυχολογία όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο είναι στα ύψη μετά το εκπληκτικό ξεκίνημα της στο φετινό μαραθώνιο της Β’ Εθνικής.

Βέβαια άπαντες αναγνωρίζουν ότι το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο καθώς, ο Ερμής Λαγκαδά πρόκειται για μια ομάδα που έχει κάνει και αυτή εξαιρετικό ξεκίνημα και με ρεκόρ 6-2 βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας μαζί με τους Ίκαρους Σερρών, αλλά υπάρχει η πίστη ότι και με τη βοήθεια του κόσμου θα έρθει η πολυπόθητη νίκη.

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του συλλόγου στο youtube ενόψει της αυριανής αναμέτρησης έκανε ο νεαρός γκαρντ Γιάννης Γυφτάκης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…