Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ομπράντοβιτς:”Μου αρέσει να παίρνουν οι παίκτες μου πρωτοβουλία”

Ομπράντοβιτς:”Μου αρέσει να παίρνουν οι παίκτες μου πρωτοβουλία”

zeliko obradovits

O Zέλικο Ομπράντοβιτς έγραψε στο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague και αναφέρθηκε στο ότι του αρέσει να αφήνει ελεύθερους τους παίκτες του να πάρουν πρωτοβουλία.

Για τη σχέση με τους παίκτες του μίλησε ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ζέλικο Ομπράντοβιτς μέσα από το blog του στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague.

Ο Σέρβος τεχνικός έγραψε τα εξής:”Μάλλον τα έχουμε ανακαλύψει όλα στο μπάσκετ, αλλά το άθλημα είναι τόσο πλούσιο που πολλά μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Νομίζω πως το μπάσκετ είναι ένα άθλημα, στο οποίο ο κόουτς μπορεί να επηρεάσει περισσότερο την έκβαση του αγώνα. Όσο και να προετοιμαστείς για οποιονδήποτε αντίπαλο, πρέπει να αντιδράς κατά τη διάρκεια του αγώνα και αυτό κάνει το μπάσκετ ξεχωριστό άθλημα.

Μου αρέσει να αφήνω ελεύθερους τους παίκτες μου. Μάλιστα το λατρεύω όταν ένας παίκτης παίρνει πρωτοβουλία. Είμαι επιπλέον χαρούμενος ότι ένας παίκτης μου με αιφνιδιάζει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Προσπαθώ να προβλέπω καταστάσεις εντός των ματς, αλλά όταν ένας παίκτης με εκπλήσσει, είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος του κόσμου.”

Οι Τούρκοι παίζουν αύριο(8/12) με την Μπαρτσελόνα στην Καταλονία για την ενδέκατη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: «Ηφαίστειο» το ΟΑΚΑ με την Μακάμπι

Sold out τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του …