Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης μας”

“Ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης μας”

sfairopoulos

Σημαντική χαρακτήρισε την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Κόροιβο στο ΣΕΦ. Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι αρχηγός των “ερυθρολεύκων” είναι ο ηγέτης της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Κόροιβο: “Σήμερα είχαμε ένα καλό παιχνίδι εκτός από κάποια διαστήματα που δεν πήγαν όπως θέλαμε κάποια πράγματα.Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ενώ ξεκινήσαμε καλά, προς το τέλος χαλάρωσε η άμυνά μας και αφήσαμε τον αντίπαλο να πετύχει εύκολους πόντους. Είχαμε μια μικρή διαφορά στο ημίχρονο αλλά με καλή άμυνα και επιθετικό παιχνίδι χτίσαμε μια μεγάλη διαφορά και γενικά στο 2ο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι και γι αυτό επικρατήσαμε εύκολα απέναντι σε μία ανταγωνιστική ομάδα.

Για μας ήταν σημαντικό ότι μπορέσαμε και ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες και δώσαμε χρόνο σε όλους τους παίκτες και θέλω να τονίσω για μία ακόμη φορά πως όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι να παίζουν όποτε τους ζητηθεί γιατί και εγώ και η ομάδα έχουμε στηρίξει πολλά σε όλους. Πρέπει λοιπόν όλοι να είναι ετοιμοπόλεμοι κάθε φορά».

Για την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη: “Η επιστροφή του Βασίλη είναι σημαντική γιατί ο Βασίλης είναι ο ηγέτης μας, ο παίκτης που χρειάζεται στην ομάδα για να είναι πιο πλήρης. Έχουμε ένα καλό σύνολο και ο Βασίλης επέστρεψε τώρα που είναι ο ηγέτης αυτού. Θέλουμε να μπουν όλοι οι τραυματίες και να δούμε την ομάδα που σχεδιάσαμε το καλοκαίρι πλήρης. Να παίξουμε όλοι μαζί καθώς δεν έχουμε κάνει ούτε μία προπόνηση όλοι μαζί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…